, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τα γυναικεία εσώρουχα που… σκανδαλίζουν τους άντρες!

esorouxaΈχετε σκεφτεί ποτέ ότι η σεξουαλική σας ζωή επηρεάζεται άμεσα από την επιλογή των εσωρούχων σας; Κι όμως, σύμφωνα με νέα έρευνα, το εσώρουχο που επιλέγει να φορέσει μια γυναίκα καθορίζει σημαντικά την εικόνα που έχει ο σύντροφός της για εκείνη και κατ’ επέκταση την ποιότητα της σεξουαλικής της ζωής.
Όπως αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail, η πλειοψηφία των ανδρών δηλώνει ότι το είδος των εσωρούχων που φοράει η σύντροφός του το επηρεάζει στο πόσο ελκυστική τη θεωρεί.
Συγκεκριμένα, προτιμά να βλέπει τη σύντροφό του μέσα σε σετ εσώρουχα, δηλαδή ίδιο χρώμα και σχέδιο σε στηθόδεσμο και σλιπ, παρά μέσα σε baby doll ή κορσέ. Το ίδιο ισχύει και για τα στριγνκ εσώρουχα, καθώς μόνο το 19% των ανδρών τα θεωρεί ελκυστικό.
Επίσης, οι περισσότεροι άνδρες φαίνεται να δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση σε ένα ζευγάρι όμοιες ψηλές κάλτσες ή ζαρτιέρες. altsantiri.gr
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.