, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Διαβάστε τα ζώδια της Πέμπτης από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά

zwdiaΔιαβάστε τα ζώδια της Πέμπτης και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.
Κριός Οικονομικές και επαγγελματικές ευνοϊκές προτάσεις. Τη μέρα αυτή θα πρέπει να την χρησιμοποιήσετε με πολύ μαεστρία, ώστε να δείτε τα οφέλη που θα έχετε. Μία απρόσμενη επαφή με ένα άτομο από το ερωτικό η επαγγελματικό σας παρελθόν θα σας αναστατώσει ευχάριστα. Βάλτε τις προσωπικές σας επιθυμίες μπροστά.
Ταύρος Μία πρόταση για ένα ρομαντικό δείπνο ή μία όμορφη συνάντηση με αγαπημένα σας πρόσωπα, θα είναι εκείνο που θα σας φτιάξει όλη την υπόλοιπη μέρα. Γιατί όπως αντιλαμβάνεστε η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο σας, θα αυξήσει την δημοτικότητα σας και θα είστε λαμπεροί ακόμη και όταν επιλέξετε να είστε μόνοι !!!
Δίδυμοι Μία συνάντηση με αγαπημένα σας πρόσωπα θα σας κάνει να χαρείτε και να νιώσετε ότι αυτό που πιστεύατε δεν ισχύει. Η ψυχολογική σας κατάσταση αυτό το διάστημα δεν είναι η καλύτερη και πολύ πιθανόν να μην μπορέσετε να μοιραστείτε όπως θα έπρεπε την αποδοχή και την χαρά που σας δίνουν. Ανοίξτε λίγο το μυαλό σας, δεν είναι όλα άσπρο ή μαύρο.
Καρκίνος Είναι μία μέρα γεμάτη από αγάπη και αποδοχή. Θα θελήσετε να εκφράσετε και να πείτε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει αυτά που πραγματικά αισθάνεστε για αυτό, χωρίς υπεκφυγές και αναβολές. Βέβαια να έχετε υπόψη σας ότι κάποια επαγγελματικά θέματα θα σας αναστατώσουν και θα πρέπει να πάρετε δραστικά μέτρα.
Λέων Οι προσωπικές σχέσεις σήμερα θα βρίσκονται στα ενδιαφέροντα της ημέρας. Χωρίς να συμβεί κάτι το ιδιαίτερα σημαντικό, θα σκέφτεστε πολύ πιθανόν την εξέλιξη κάποιων θεμάτων που αφορούν τον – την σύντροφό σας. Πολύ πιθανόν ένα οικογενειακό γεγονός να σας δώσει χαρά και να μπορέσετε με αυτό τον τρόπο να ολοκληρώσετε κάτι που για καιρό είχατε στο μυαλό σας.
Παρθένος Η συναισθηματική σας ζωή έχει πάρει πλέον μια άλλη τροπή, πολύ θετική που κάθε μέρα επιβεβαιώνεται από τον – την σύντροφο σας. Ο χρόνος δεν θα σας διαψεύσει αλλά θέλει υπομονή και σταθερότητα σε αυτά που πιστεύετε και ποθείτε. Αν είστε ανασφαλείς, μάλλον δεν θα κερδίσετε κάτι που δικαιούστε και είναι μόνο για σας.
Ζυγός Η ψυχολογική σας κατάσταση αυτό το διάστημα δεν είναι η καλύτερη και πολύ πιθανόν να μην μπορέσετε να μοιραστείτε όπως θα έπρεπε την αποδοχή και την χαρά που σας δίνουν. Θέλετε το χρόνο σας και ίσως τις επόμενες μέρες βάλετε μια σειρά σε θέματα που σας πιέζουν. Προσοχή να δώσετε στην υγεία σας.
Σκορπιός Βρίσκεστε σε μία περίοδο ανασυγκρότησης και κυρίως σε μία περίοδο μετάβασης. Σήμερα θα θελήσετε να βγείτε να διασκεδάσετε και να επικοινωνήσετε με πολύ κόσμο. Ίσως να πρέπει να δείτε περισσότερο και κάποια θέματα που βρίσκονται στον επαγγελματικό και κοινωνικό τομέα. Η προσωπική σας ζωή έχει πολλές αλλαγές.
Τοξότης Μία συνάντηση με αγαπημένα σας πρόσωπα θα σας κάνει να χαρείτε και να νιώσετε ότι αυτό που πιστεύατε δεν ισχύει. Η ψυχολογική σας κατάσταση αυτό το διάστημα δεν είναι η καλύτερη και πολύ πιθανόν να μην μπορέσετε να μοιραστείτε όπως θα έπρεπε την αποδοχή και την χαρά που σας δίνουν. Θέλετε τον χρόνο σας.
Αιγόκερως Κρατήστε σήμερα όσο μπορείτε την αυτοκυριαρχία σας και μην πράξετε σπασμωδικά σε κάτι που θέλει πολύ καλούς χειρισμούς. Οι σχέσεις σας και ιδίως οι πολύ προσωπικές σας επαφές, θέλουν τον χρόνο τους, που εσείς δεν έχετε καμία διάθεση να τους τον δώσετε. Προσοχή λοιπόν, γιατί σήμερα θα πληγώσετε κάποιον-α.
Υδροχόος Μία αλλαγή διάθεσης θα υπάρξει σήμερα. Ο Ήλιος στον τομέα των επαγγελματικών σας υποθέσεων, θα σας κάνει να προβληματιστείτε αρκετά, αλλά θα βρεθούν άμεσα λύσεις. Το Πλανητικό σκηνικό σήμερα σας κάνει να μην μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε τα θέματα που σας απασχολούν, ενώ το επόμενο διάστημα θα επιλυθούν όλα με πολύ καλό τρόπο.
Ιχθύς Ενώ υπάρχουν όλες οι προδιαγραφές στο να περάσετε όμορφα με τους δικούς σας αγαπημένους ανθρώπους, κάτι θα επισκιάζει την κατάσταση αυτή και θα σας κάνει να αμφιβάλλετε για όλους και όλα. Κάποιο θέμα που έχει να κάνει με το φιλικό σας περιβάλλον θα είναι ανατρεπτικό. Την μέρα αυτή μάλλον θα πρέπει να ξεκουραστείτε.
ΠΗΓΗ: VERYSORRY.GR

#Tags: Ζώδια

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.