, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

ΚΑΙΡΟΣ: Στα "ύψη" η θερμοκρασία και την Παρασκευή

thermaikos
Φωτο: Σάββας Αυγητίδης

Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες μόνο νεφώσεις και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, περιμένουμε αύριο Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 36 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 17 έως 37 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 19 έως 37 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 18 έως 36 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 21 έως 32 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, με τη μέγιστη στο Ανατολικό Αιγαίο να φτάνει τους 35 βαθμούς.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν ασθενείς και τοπικά δυτικοί βορειοδυτικοί έως μέτριοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι.
Ηλιοφάνεια και ζέστη, προβλέπονται στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 35 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.
Ηλιοφάνεια, περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 35 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.
meteo.gr
Φωτο Σ. Αυγητίδης (περισσότερες εικόνες στο www.e-photopress.blogspot.com).

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.