, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Μεϊμαράκης-Kαραμανλής μαζί στη ΔΕΘ (;)

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ φωτο Σάββας Αυγητίδης
Φωτο Σάββας Αυγητίδης / www.e-photopress.blogspot.com
Ανεβάζει προεκλογικούς ρυθμούς η ΝΔ στη Θεσσαλονίκη ενόψει της έλευσης Μεϊμαράκη για τη ΔΕΘ. Ήδη στις τελευταίες συνεδριάσεις της εκτελεστικής επιτροπής της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Ν. Θεσσαλονίκης, έχουν δρομολογηθεί οργανωτικές διαδικασίες, “η συγκρότηση κλιμακίων για επισκέψεις σε φορείς και χώρους εργασίας, ζητήματα που αφορούν τους εκλογικούς αντιπροσώπους κλπ” όπως σημειώνουν από το κόμμα.
Αυτό το Σάββατο, στις 19:30 στο Μπίλλειο Πολιτιστικό Κέντρο του Λαγκαδά, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση της ΝΟΔΕ Β΄ Περιφέρειας με κεντρικό ομιλητή τον π.υπουργό και υπεύθυνο για την προεκλογική εκστρατεία στην κεντρική Μακεδονία, Ευριπίδη Στυλιανίδη.
Για το πρόγραμμα Μεϊμαράκη, είναι πολύ πιθανό να περιλαμβάνει μίνι περιοδεία και σε γειτονικό νομό ή νομούς και ότι παρουσιάζοντας το πρόγραμμα της ΝΔ, αναμένεται να αποφύγει την οδό της υποσχεσιολογίας , όπως μας είπαν από τη Μητροπολίτου Ιωσήφ (γραφεία κόμματος στη Θεσσαλονίκη) και να περιοριστεί “σε στοχευμένες δεσμεύσεις, εφικτών θετικών μέτρων με αναπτυξιακό και κοινωνικό πρόσημο”. Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12/9 στις 19:30.  Την Κυριακή θα δοθεί η συνέντευξη τύπου.
Τα ψηφοδέλτια σε Α΄ και Β΄ Θεσσαλονίκης οδεύουν προς κλείσιμο με πλήθος ενδιαφερομένων να έχουν εκφράσει την πρόθεση να πολιτευτούν (περίπου 30 και στις δύο περιφέρειες), γεγονός ενδεικτικό του αισιόδοξου κλίματος στις τάξεις της ΝΔ για πρωτιά στις επικείμενες εκλογές, όπως υποστηρίζουν στελέχη του κόμματος στην πόλη της ΔΕΘ
Όσον αφορά στην πληροφορία που κυκλοφορεί για έλευση Μεϊμαράκη, μαζί με… Καραμανλή, στα εγκαίνια της ΔΕΘ από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο, αλλά ακόμα δεν θεωρείται σίγουρο…

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.