, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ποια ζώδια ευνοούνται σήμερα στα οικονομικά και στον έρωτα;

ζωδια νεα
Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια
ΚΡΙΟΣ Κάποια ανησυχία από το πρωί, χωρίς ιδιαίτερο λόγο σας έχει χαλάσει την διάθεση. Νοιώθετε ότι κάποια πράγματα που σας λένε δικοί σας άνθρωποι δεν είναι αλήθεια και χωρίς να το τεκμηριώνετε, μπαίνετε στην διαδικασία τις ανασφάλειας. Θέματα με ένα ακίνητο ή με κατασκευές μέσα σε αυτό θα σας αγχώσουν. Φροντίστε να χαλαρώσετε, κάνοντας κάτι που σας ευχαριστεί και μην τα αναλύετε όλα.
 ΤΑΥΡΟΣ Μια ημέρα γεμάτη κίνηση, επικοινωνία και φιλικές συναναστροφές. Οι φίλοι σήμερα στηρίζουν τα σχέδια σας και βρίσκονται δίπλα σε κάθε επιλογή που κάνετε. Πολύ πιθανόν να προχωρήσετε κάποια εργασία που βρίσκεται εκτός της πόλης που διαμένετε. Ο Ήλιος στην Παρθένο σας κάνει τολμηρούς και πολύ πιθανόν να κερδίσετε την εύνοια ανθρώπων με ισχυρή κοινωνική θέση. Οικονομικά θέματα σας δημιουργούν μια ανασφάλεια
 ΔΙΔΥΜΟΙ Οι προσωπικές σχέσεις σήμερα θα βρίσκονται στα ενδιαφέροντα της ημέρας. Χωρίς να συμβεί κάτι το ιδιαίτερα σημαντικό, θα σκέφτεστε πολύ πιθανόν την εξέλιξη κάποιων θεμάτων που αφορούν τον –την σύντροφό σας. Πολύ πιθανόν ένα οικογενειακό γεγονός να σας δώσει χαρά και να μπορέσετε με αυτό τον τρόπο να ολοκληρώσετε κάτι που για καιρό είχατε στο μυαλό σας. Επαγγελματικά προσοχή στις εντάσεις.
 ΚΑΡΚΙΝΟΣ Η επικοινωνία σας σήμερα βρίσκεται σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Γι’αυτό ότι θέλετε να συζητήσετε σήμερα με τον σύντροφό σας ή ένα δικό σας άνθρωπο να το επιδιώξετε. Η εξέλιξη θα είναι αυτή που επιθυμείτε και δεν θα βρίσκεστε σε ανασφάλεια.  Πολύ πιθανόν να αποφασίσετε για κάποιο μικρό ταξίδι που θα σας επιφέρει κάποιο κέρδος, συναισθηματικό ή υλικό. Επαγγελματικά να περιμένετε οπωσδήποτε κάποια αλλαγή.
 ΛΕΩΝ Σήμερα θα συναντήσετε ανθρώπους που θα σας δώσουν δύναμη και ικανοποίηση. Μια προσωπική υπόθεση δεν εξελίσσεται όπως θα θέλατε. Μία απομάκρυνση θα σας επηρεάσει πολύ το επόμενο διάστημα. Επαγγελματικά βρίσκεστε σε μια ικανοποιητική περίοδο, αλλά σήμερα θα πρέπει να ρίξετε λίγο τους τόνους και να δείτε με πιο συμπάθεια τις δυνατότητες των άλλων και ως που μπορούν να φτάσουν. Προσοχή στην υγεία.
 ΠΑΡΘΈΝΟΣ Ένας αέρας αισιοδοξίας αρχίζει να φαίνεται  στα θέματα που σας είχαν απογοητεύσει. Η μέρα αυτή θα σας χαρίσει ικανοποίηση από κάτι που το είχατε εδώ και πολύ καιρό διαγράψει από το μυαλό σας. Βέβαια θα πρέπει να περιφρουρήσετε όσο καλύτερα γίνεται το επαγγελματικό σας κύρος, από άτομα που θέλουν να σας βλάψουν επαγγελματικά και ηθικά. Κάποια θέματα νομικά ίσως σας προβληματίσουν
 ΖΥΓΌΣ Θα μπορέσετε σήμερα να επανεξετάσετε ένα σημαντικό θέμα που σας απασχολεί το τελευταίο διάστημα. Μπορεί να μην γίνει άμεσα το ξεκαθάρισμα που επιθυμείτε, όμως θα μπορέσετε να κατανοήσετε τις επιθυμίες των άλλων και τις δικές σας. Μέσα από αυτή την διαδικασία, θα βρεθείτε πιο εύκολα στο ποθούμενο αποτέλεσμα. Επαγγελματικά υπάρχει μπροστά αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα.
 ΣΚΟΡΠΙΟΣ Η προσωπική σας ζωή θέλει περισσότερο φροντίδα και προσοχή. Μάλλον για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν φροντίσατε κάποιο δικό σας άτομο, με αποτέλεσμα να αποξενωθείτε και ίσως να χρειαστεί τώρα να ζήσετε μία αποχώρηση. Βέβαια τίποτα δεν θα χαθεί αν δεν το θελήσετε εσείς πραγματικά να γίνει. Μην ξεχνάτε ότι ο Δίας σας προστατεύει και φροντίζει τις προσωπικές σας επιλογές. Ένα ευχάριστο τηλέφωνο το βράδυ
 ΤΟΞΟΤΗΣ Αν και την περίοδο η σωματική κούραση σας είναι πολύ μεγάλη, κάτι διαφαίνεται στον ορίζοντα και σας κάνει να χαμογελάτε και πάλι. Η συναισθηματική σας ζωή έχει πάρει πλέον μια άλλη τροπή, πολύ θετική που κάθε μέρα επιβεβαιώνεται από τον –την σύντροφο σας.  Ο χρόνος δεν θα σας διαψεύσει αλλά θέλει υπομονή και σταθερότητα σε αυτά που πιστεύετε και ποθείτε. Αν είστε ανασφαλείς, μάλλον δεν θα κερδίσετε.
ΑΙΓΌΚΕΡΟΣ Μία συνάντηση με αγαπημένα σας πρόσωπα θα σας κάνει να χαρείτε και να νοιώσετε ότι αυτό που πιστεύατε δεν ισχύει. Η ψυχολογική σας κατάσταση αυτό το διάστημα δεν είναι η καλύτερη και πολύ πιθανόν να μην μπορέσετε να μοιραστείτε όπως θα έπρεπε την αποδοχή και την χαρά που σας δίνουν. Θέλετε τον χρόνο σας και ίσως τις επόμενες μέρες βάλετε μια σειρά σε θέματα που σας πιέζουν. Προσοχή να δώσετε στην υγεία σας.
 ΥΔΡΟΧΌΟΣ Βρίσκεστε σε μία περίοδο ανασυγκρότησης και κυρίως σε μία περίοδο μετάβασης. Σήμερα θα θελήσετε να βγείτε να διασκεδάσετε και να επικοινωνήσετε με πολύ κόσμο. Ίσως να πρέπει να δείτε περισσότερο και κάποια θέματα που βρίσκονται στον επαγγελματικό και κοινωνικό τομέα. Η αποδοχή των άλλων είναι ένα σημαντικό ερεθίσματα για να πετύχετε τα μέγιστα. Ένα ταξιδάκι θα γίνει η αιτία να συναντήσετε τον έρωτα.
 ΙΧΘΎΕΣ Αν και οι μέρες αυτές σας έχουν κουράσει σε πολύ μεγάλο βαθμό, σήμερα θα θελήσετε να μοιραστείτε τα συναισθήματα σας με τους άλλους. Είναι μία μέρα γεμάτη από αγάπη και αποδοχή. Θα θελήσετε να εκφράσετε και να πείτε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει αυτά που πραγματικά αισθάνεστε για αυτό, χωρίς υπεκφυγές και αναβολές. Κάποια οικονομικά θέματα θα βγουν και πάλι στην επιφάνεια που σας απασχολούσαν εδώ και καιρό.
Πηγή:verysorry.gr

#Tags: Ζώδια

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.