, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τι καιρό θα κάνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη;

kairos

ΦΩΤΟ Σάββας Αυγητίδης– http://e-photopress.blogspot.gr/

Στο ντουλάπι φαίνεται ότι θα αφήσουν και σήμερα τις ομπρέλες τους οι Θεσσαλονικείς, καθώς η πρόγνωση του καιρού δεν δίνει βροχές παρά μόνο νεφώσεις, ενώ ο υδράργυρος θα φτάσει μέχρι τους 21 βαθμούς Κελσίου!

Συγκεκριμένα, λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες περιμένουμε σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.
Σε άλλες περιοχές…   
Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες στα δυτικά, λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και νότια με πιθανότητα τοπικών βροχών στα ανατολικά παράκτια ηπειρωτικά και τη Βόρεια Κρήτη και ενισχυμένους βοριάδες στο Αιγαίο περιμένουμε για σήμερα.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 16 έως 23 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 13 έως 26 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 18 έως 23 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 15 έως 23 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και από 21 έως 28 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ, με εξαίρεση στα Δωδεκάνησα και το Βορειοδυτικό Αιγαίο όπου θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση, ενώ στον Πατραϊκό Κόλπο ισχυροί έως 6 μποφόρ.
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα βόρεια και ανατολικά τμήματα περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά τμήματα η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και στα ανατολικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.
Πηγή:meteo.gr
 
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.