, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Η καλλιέργεια κάνναβης που έγινε… "μόδα"

χασις2
Κάτι σαν μόδα έχει γίνει τον τελευταίο καιρό, η καλλιέργεια χασίς σε… δασικές εκτάσεις, καθώς καθημερινά η αστυνομία «τσακώνει» και από κάποιον που επιδίδεται σε τέτοιους είδους «εργασίες».
Όπως χθες το απόγευμα στη Νάουσα, όπου συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας 56χρονος ημεδαπός, για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης.
Ειδικότερα, μετά από συντονισμένη επιχείρηση των αστυνομικών, εντοπίστηκε ο 56χρονος στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης και σε έρευνα που ακολούθησε στο αγρόκτημα του, εντοπίστηκε επιμελώς κρυμμένη ποσότητα κάνναβης προς ξήρανση, βάρους 800 γραμμαρίων.
Επίσης σε δύσβατη περιοχή δίπλα από το αγρόκτημα του, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί 3 δενδρύλλια κάνναβης που το ύψος τους έφτανε σχεδόν τα 2 μέτρα, ενώ σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 150 σπόροι κάνναβης και μικροποσότητα κάνναβης.
Ο συλληφθείς με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.