, Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

search icon search icon

Ο πρώην ισχυρός άνδρας του δήμου Θεσσαλονίκης που πλαστογράφησε την υπογραφή του Χριστοδουλόπουλου!

saxonis.
Καταδίκη με ποινή φυλάκισης 9 μηνών, με 3ετή αναστολή «κέρδισε» ο άνθρωπος που πλαστογράφησε την υπογραφή του τραγουδιστή Μάκη Χριστοδουλόπουλου.
Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης είχε ήδη κρίνει ένοχο τον πρώην ταμία, για την υπεξαίρεση «μαμούθ» ύψους 17.9 εκ. ευρώ από τα ταμεία του κεντρικού δήμου. Ο 51 ετών πρώην ταμίας στον δήμο Θεσαλονίκης, που κρατείται στις φυλακές Νιγρίτας, εκτίοντας ποινή κάθειρξης 20 ετών και έξι μηνών για την υπόθεση της υπεξαίρεσης, καταδικάστηκε από το Πλημμελειοδικείο, διότι πλαστογράφησε την υπογραφή του λαϊκού τραγουδιστή Μάκη Χριστοδουλόπουλου, με τον οποίο συνεργάστηκε το 2008 σε νυχτερινό μαγαζί που διατηρούσε στη Θεσσαλονίκη.
Όπως προέκυψε από την ακροαματική διαδικασία, ο καλλιτέχνης αρνήθηκε να δεχθεί την επιταγή και πληρώθηκε με μετρητά. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, τον Σεπτέμβριο 2008, ο Παναγιώτης Σαξώνης κατήρτισε πλαστή επιταγή θέτοντας ως δικαιούχο και λήπτη τον εγκαλούντα Μάκη Χριστοδουλόπουλου, εν αγνοία του τελευταίου.
Στη συνέχεια, πλαστογραφώντας την υπογραφή του γνωστού τραγουδιστή, έκανε χρήση της επιταγής που βρέθηκε στα χέρια ανυποψίαστου παραλήπτη.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.