, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τι προβλέπουν τα ζώδια για σήμερα Τρίτη;

zodia
Διαβάστε τα ζώδια της Τρίτης και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.
Κριός:   Η διάθεση σας σήμερα θα είναι μεταβαλλόμενη και περισσότερο θα ασχοληθείτε με θέματα που είχατε ξεκινήσει από χθες. Φροντίστε να είστε σαφείς με αυτά που λέτε στους άλλους, ώστε να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και εντάσεις. Από το απόγευμα κάποια θέματα θα λειτουργήσουν με μεγαλύτερη τάξη και ασφάλεια.
Ταύρος:    Βρίσκεστε σε μία περίοδο αναπροσαρμογής σε όλους τους τομείς, αλλά κυρίως σε εκείνον που έχει να κάνει με την προσωπική σας ζωή. Ανανεωθείτε ψυχικά και σωματικά και βρείτε διεξόδους που θα σας φτιάχνουν την διάθεση. Συναντήσεις το βράδυ με αγαπημένα σας πρόσωπα θα σας κάνουν να νιώσετε υπέροχα.
Δίδυμοι:    Μία ευνοϊκή μέρα όσον αφορά την προσωπική σας ζωή. Η Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου, θα σας φέρει τύχη στις επιλογές σας και σε ότι αφορά την απόφαση σας για μια ουσιαστική συναισθηματική σας δέσμευση. Κάποιο φιλικό σας πρόσωπο θα σας βοηθήσει, ώστε να μπορέσετε να προχωρήσετε κάποια επαγγελματικά σας σχέδια.
Καρκίνος:    Η ψυχολογία σας είναι λίγο περίεργη σήμερα και ο λόγος είναι ότι άλλα θέλετε να κάνετε από το πρωί, αλλιώς παρουσιάζονται οι καταστάσεις, κάτι άλλο έχετε σκεφτεί και στο τέλος βρίσκεστε στην αφετηρία χωρίς να ξέρετε το γιατί. Αφήστε λοιπόν αυτή την μέρα για πιο ελαφρές ασχολίες χωρίς πολλές απαιτήσεις.
Λέων:    Οι προσωπικές σχέσεις σήμερα θα βρίσκονται στα ενδιαφέροντα της ημέρας. Χωρίς να συμβεί κάτι το ιδιαίτερα σημαντικό, θα σκέφτεστε πολύ πιθανόν την εξέλιξη κάποιων θεμάτων που αφορούν τον –την σύντροφό σας. Πολύ πιθανόν ένα οικογενειακό γεγονός να σας δώσει χαρά και να μπορέσετε με αυτό τον τρόπο να ολοκληρώσετε κάτι που για καιρό είχατε στο μυαλό σας.
Παρθένος:   Η επικοινωνία σας σήμερα βρίσκεται σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Γι’αυτό ότι θέλετε να συζητήσετε σήμερα με τον σύντροφό σας ή ένα δικό σας άνθρωπο να το επιδιώξετε. Η εξέλιξη θα είναι αυτή που επιθυμείτε και δεν θα βρίσκεστε σε ανασφάλεια. Πολύ πιθανόν να αποφασίσετε για κάποιο μικρό ταξίδι που θα σας επιφέρει κάποιο κέρδος.
Ζυγός:   Σήμερα θα ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή. Θέματα που θα προκύψουν θα σας βάλλουν σε μία συναισθηματική ολοκλήρωση, που πολύ πιθανόν περιμένατε από καιρό. Φροντίστε να είστε κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα και να χαρείτε την συντροφιά φίλων. Τα επαγγελματικά βρίσκονται σε μια αναμονή κάποιων ανατρεπτικών γεγονότων.
Σκορπιός:   Ενώ υπάρχουν όλες οι προδιαγραφές στο να περάσετε όμορφα με τους δικούς σας αγαπημένους ανθρώπους, κάτι θα επισκιάζει την κατάσταση αυτή και θα σας κάνει να αμφιβάλλετε για όλους και όλα. Κάποιο θέμα που έχει να κάνει με το φιλικό σας περιβάλλον θα είναι ανατρεπτικό στην επαγγελματική σας πορεία. Την μέρα αυτή μάλλον θα πρέπει να την χρησιμοποιήσετε για να ξεκουραστείτε.
Τοξότης:   Από το απόγευμα θα νιώσετε μία δύναμη να κατακλύζει στην ζωή σας. Θα νιώσετε ότι όλα είναι πολύ πιθανά να συμβούν και να επαληθευτούν μετά από δική σας επιθυμία. Όμως μην ξεχνάτε, ότι κάνετε σήμερα θα έχει αντίκτυπο στην κοινωνική και επαγγελματική σας ζωή με αποτέλεσμα να κριθείτε αυστηρά από τους άλλους.
Αιγόκερως:   Προσωπικά θέματα θα σας απασχολήσουν πολύ έντονα και το οικογενειακό περιβάλλον σήμερα δεν θα είναι τόσο προστατευτικό όσο θα έπρεπε. Η μέρα θα έχει κάποιες εντάσεις που θα σας κουράσουν αρκετά. Μην παρασυρθείτε από την υπερβολική τάση που σας διακρίνει να τα έχετε όλα στην εντέλεια.
Υδροχόος:   Δυνατή μέρα από κάθε άποψη. Στο χέρι σας είναι να φτιάξετε ή να χαλάσετε κάποια θέματα ζωτικής σημασίας. Προσέξτε τον τρόπο που θα διαχειριστείτε κάθε ευνοϊκή κατάσταση. Μην παραμελείτε την οικογένεια ή τον σύντροφο, προς χάριν της δικής σας μόνο επαγγελματικής καταξίωσης.
Ιχθείς:  Ένας αέρας αισιοδοξίας αρχίζει να φαίνεται στα θέματα που σας είχαν απογοητεύσει. Η μέρα αυτή θα σας χαρίσει ικανοποίηση από κάτι που το είχατε εδώ και πολύ καιρό διαγράψει από το μυαλό σας. Πολύ πιθανόν να βγείτε από ένα προσωπικό αδιέξοδο. Βέβαια θα πρέπει να περιφρουρήσετε όσο καλύτερα γίνεται το επαγγελματικό σας κύρος.

#Tags: Ζώδια

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.