, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Μαρτυρία ΣΟΚ για τον θάνατο της 21χρονης: "Η Μαρία δεν αυτοκτόνησε. Την κακοποιούσε…"

mariaΑπίστευτες αποκαλύψεις φέρνει στο “φως” η κολλητή φίλη της αδικοχαμένης Μαρίας Νταλιάνη για την 21χρονη φίλη της, που βρέθηκε νεκρή στο φωταγωγό του σπιτιού της. Η νεαρή κοπέλα μιλά στο «Ε» και αποκαλύπτει πως η φίλη της κακοποιούταν από τον πατριό της.
«Σίγουρα κάποια κακοποίηση θα δεχόταν από την οικογένειά της και συγκεκριμένα από τον πατριό της. Τώρα τι είδους κακοποίηση δεν ξέρω, ξέρω ότι τσακώνονταν πάρα πολύ», αποκαλύπτει η κολλητή φίλη της άτυχης κοπέλας, τονίζοντας πως η Μαρία δε θα έκανε σε καμία περίπτωση απόπειρα αυτοκτονίας.
«Η Μαρία δεν έπεσε, η Μαρία μπορεί να τσακώθηκε με κάποιον, δεν ρίχνω ευθύνες κάπου, σίγουρα τσακώθηκε με κάποιον. Κάποιος την έριξε από εκεί μόνο για να φανεί αυτοκτονία. Δεν ξέρω τι έχει ειπωθεί από τον Ιατροδικαστή, δεν έχω μιλήσει, δεν έχω έρθει σε επαφή, αλλά πραγματικά η Μαρία δεν έχει αυτοκτονήσει, αυτό είναι το μόνο σίγουρο», αναφέρει η νεαρή κοπέλα.
paraskhnio.gr
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.