, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ο Εργκίς Κάτσε «αρνήθηκε» να κάνει την περίφημη αλβανική χειρονομία!(ΦΩΤΟ)

katse-paokΗ εθνική Αλβανίας βρέθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελική φάση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, κάτι που αποτελεί και το μεγαλύτερο επίτευγμα του αλβανικού ποδοσφαίρου.
Οι γείτονες μας ήθελαν απλά μία νίκη με την Αρμενία για να εξασφαλίσουν τη δεύτερη προνομιούχο θέση που θα εξασφάλιζε την απευθείας πρόκριση στο τελικά της Γαλλίας.
Το εμφατικό 0-3 στο Ερεβάν ήταν αρκετό για να βγάλει στους δρόμους τους Αλβανούς, στα Τίρανα και τις υπόλοιπες αλβανικές πόλεις.
Στα αποδυτήρια της εθνικής ομάδας της Αλβανίας βγήκαν οι καθιερωμένες πανηγυρικές φωτογραφίες και μία από αυτές ήταν αυτή που όλοι οι παίκτες μαζεμένοι σχηματίζουν τον αετό της αλβανικής σημαίας με τα δύο χέρια. Ο συγκεκριμένος πανηγυρισμός στην Ελλάδα έγινε πριν λίγο καιρό αντικείμενο σχολιασμού όταν ο Άντι Λίλα του ΠΑΣ Γιάννινα έκανε τη συγκεκριμένη χειρονομία στο γήπεδο Καραϊσκάκη όταν σκόραρε απέναντι στον Ολυμπιακό.
Ο Εργκίς Κάτσε του ΠΑΟΚ ωστόσο όπως φαίνεται στη φωτογραφία αρκείται στο να χαιρετάει τον φωτογράφο από το να σχηματίσει τον αλβανικό αετό.
alvania-paiktes-paniguria

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.