, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Το ελικοφόρο που… "πέταξε" την Περιστέρα μέχρι την Κοζάνη!

peristera1
Αυτή τη φορά η Περιστέρα Μπαζιάνα «πέταξε» στην Κοζάνη με ελικοφόρο ΑΤR42 για το δεύτερο μάθημαστο πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας!

Η σύντροφος του πρωθυπουργού «πέταξε» με την εταιρεία Astra Airlines, μία αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους, η οποία επιδοτείται από το κράτος για να πραγματοποιεί πτήσεις στις λεγόμενες άγονες γραμμές (Κοζάνη, Καστοριά κ.τ.λ.).
Στο δεύτερο μάθημα της κ. Μπαζιάνα στο πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας στο τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών και η αίθουσα ήταν γεμάτη από φοιτητές που είχαν πάει να παρακολουθήσουν.
Αυτή τη φορά ήταν όλα διαφορετικά: ούτε ξεναγήσεις, ούτε κάμερες, ούτε φωτογράφοι. Η κ. Μπαζιάνα φορούσε μαύρο μπλουζάκι, γκρι ζακέτα, μαύρο παντελόνι και μαύρες μπαλαρίνες. Μπήκε στην αίθουσα και αφού έκανε μια μικρή επανάληψη στα όσα είχε πει στο προηγούμενο μάθημα, ξεκίνησε τη διδασκαλία.
Και μετά, έφυγε αμέσως για Θεσσαλονίκη και από εκεί για Αθήνα. Η απάντησή της όταν της πρότειναν να μείνει για δείπνο σε κάποιο από τα ταβερνάκια της περιοχής ήταν και πάλι αρνητική. «Πρέπει να είμαι κοντά στα παιδιά μου» απαντούσε σε όποιον την προσκαλούσε.

#Tags: Κοζάνη

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.