, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ο Άδωνις στην Αμφίπολη και τα… συγχαρητήρια στην Περιστέρη! (ΦΩΤΟ)

adonis-peristeriiii
Ο υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας στη Βόρεια Ελλάδα, επισκέφθηκε kai το Αρχαιολογικό Μουσείο Αμφιπόλεως όπου συναντήθηκε με την αρχαιολόγο Κατερίνα Περιστέρη, στην οποία δεν παρέλειψε να δώσει τα συγχαρητήριά του, ενώ έπειτα ανέβασε φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter!
«Επισκέφτηκα το μουσείο της Αμφιπόλεως για να δω τα εκθέματα, τα οποία είναι αριστούργημα, και καλώ τους πάντες να έρθουν να επισκεφθούν να δουν το μουσείο που είναι πολύ ωραίο και με ευρήματα μοναδικά που δεν βρίσκεις σε άλλα μουσεία. Και εγώ ξέρετε έχω επισκεφθεί σχεδόν όλα τα μουσεία της χώρας , αλλά και για να συναντήσω από κοντά την κ. Περιστέρη, η οποία μας έδωσε υπερηφάνεια και για την οποία θα πρέπει να πούμε με θάρρος ότι έχει κάνει την συγκλονιστικότερη αρχαιολογική ανακάλυψη των τελευταίων ετών. Για όποιον γνωρίζει από την ιστορία και αρχαιολογία του τόπου μας, η ανασκαφή που επιμελείται η κυρία Περιστέρη, με τόσο επαγγελματισμό και τόση αυτοθυσία, θα αλλάξει τον τόπο αυτό και την ιστορία του. Κυρία Περιστέρη σας εύχομαι δύναμη, κουράγιο και πραγματικά συγχαρητήρια. Από καρδίας σας λέω συγχαρητήρια.», είπε ο ίδιος.
Από την πλευρά της η κ. Περιστέρη τον ευχαρίστησε και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στον αγώνα για την προεδρία της ΝΔ.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.