, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

H «μαύρη χήρα» της Αργολίδας ξεσπά μέσα από τη φυλακή

kapetanios-xiraΜέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού η 38χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία του συζύγου της στην Κοιλάδα Αργολίδας, τον Δεκέμβριο του 2014, υποστηρίζει ότι κρατείται  άδικα.
«Όλο αυτό το διάστημα ζω έναν εφιάλτη. Βρίσκομαι στη φυλακή για κάτι που δεν ομολόγησα ποτέ. Για μια δολοφονία που δεν έκανα.  Τιμωρούμαι γιατί δεν μπόρεσαν να βρουν τον πραγματικό ένοχο. Δεν σκότωσα εγώ το σύζυγό μου. Είμαι μακριά από το παιδί μου και αυτό δεν μπορώ να το αντέξω», αναφέρει.
Η σύλληψη της 38χρονης τον περασμένο Ιούλιο είχε προκαλέσει αίσθηση. Η αστυνομία είχε ανακοινώσει ότι επτά μήνες μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του 42χρονου συζύγου της που ήταν καπετάνιος, είχε ομολογήσει. Η γυναίκα φέρεται να είχε πει ότι τον είχε πυροβολήσει ενώ πάλευαν, χωρίς να το θέλει.
Ωστόσο, η Δήμητρα Βούλγαρη δεν υπέγραψε την έκθεση εξέτασής της και έτσι δεν υπάρχει υπογραφή της στην ομολογία. Μετά από σχεδόν τρεις μήνες στη φυλακή η 38χρονη περνά στην… αντεπίθεση με εξώδικα σε βάρος του διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, τα οποία κοινοποιεί μέσω του δικηγόρου της κ. Σπύρου Ρομποτή προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκο Τόσκα και τον αρχηγό της Αστυνομίας κ. Δημήτρη Τσακνάκη.
Αστυνομικές πηγές πάντως αναφέρουν ότι έχουν γίνει όλες οι ενέργειες στο πλαίσιο του νόμου και έχουν ενημερωθεί οι δικαστικές αρχές. star.gr
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.