, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Το ξέσπασμα της Έλενας Ακρίτα και η… μικρή παρανομία! (ΦΩΤΟ)

Στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος «επιτέθηκε» η τηλεκριτικός, Έλενα Ακρίτα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, επειδή έκλεισε site που ανέβαζε ταινίες και τις «μοίραζε» δωρεάν στους χρήστες του Διαδικτύου.
Όπως επισήμανε η δημοσιογράφος με το κλείσιμο αυτών των sites στερείται από τον κόσμο η μικρή «παράνομη» ανάσα, ενώ την ίδια ώρα οι Αρχές δεν κάνουν τίποτα για θέματα όπως η φοροδιαφυγή, οι λίστες Λαγκάρντ, οι μίζες, τα Πόθεν Έσχες.
Η Έλενα Ακρίτα έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook: «Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κλείνει τα μικρά σάιτ όπου βλέπουμε όλοι μας σχεδόν (μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλου μας) καμιά ταινιούλα το βράδυ. Οι μικρές “παράνομες” ανάσες μας σταματούν. Γύρω μας όλα λυμένα, φοροδιαφυγή, λίστες Λαγκάρντ, μίζες, πόθεν εσχες, εκατομμύρια – τα πάντα στην εντέλεια. Τι κόβουμε λοιπόν; Την ψυχαγωγία του έλληνα μέσα στην κρίση, την δίωρη απόδραση μας. Το γράφω ανοιχτά, καθαρά και ξάστερα – καθώς άλλο ένα αγαπημένο σάιτ μόλις έκλεισε. Συγγνώμη αλλά αυτό με ξεπερνάει. Τελείως όμως».
Έλενα Ακρίτα

#Tags: Facebook

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.