, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Στη Θεσσαλονίκη από αύριο ο Προκόπης Παυλόπουλος

paylopoylos
Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται από αύριο έως την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, για να παραστεί στις εορταστικής εκδηλώσεις για τον εορτασμό του πολιούχου Αγίου Δημητρίου, της επετείου της απελευθέρωσης της πόλης και του έπους του ’40 αλλά και της 90ης επετείου της ίδρυσης του ΑΠΘ.
Συγκεκριμένα, αύριο το πρωί ο κ. Παυλόπουλος θα δώσει το «παρών» στην επίσημη δοξολογία που θα γίνει στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου.
Επίσης, στις 18.30 θα βρεθεί στην Αίθουσα Τελετών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου για τον εορτασμό των 90 χρόνων από την ίδρυσή του.
Την Τρίτη στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί στο ΠΑΜΑΚ, η τελετή της αναγόρευσής του σε επίτιμο διδάκτορα του πανεπιστημίου. Η τελετή θα λάβει χώρα στο αμφιθέατρο τελετών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τον χαιρετισμό του πρύτανη Αχιλλέα Ζαπράνη και τον έπαινο του προέδρου του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του πανεπιστημίου, καθηγητή και πρώην πρύτανη του ιδρύματος Γιώργου Τσιότρα.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.