, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

To Aτίθασο κορίτσι που… τιθάσευσε τον Leonardo Di Caprio! (ΦΩΤΟ)

kelly (2)4Το ξέραμε πως η Kelly Rohrbach θα φτάσει ψηλά. Το καταλάβαμε όταν πρωτοκυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες με τις rookies για το ετήσιο τεύχος του Sports Illustrated 2015.Όπως αποδείχτηκε, αυτή η θεαματική εμφάνιση της 25χρονης Kelly δεν ήταν «μία κι έξω». Οι φωτογραφήσεις της συνεχίστηκαν με μεγάλη επιτυχία και ίσως, κάπου εκεί, να θυμήθηκε και ο κόσμος το πέρασμά της από το «Two and A Half Men» το 2013, όπου υποδύθηκε την Amber. Η πρώτη πραγματικά μεγάλη της επιτυχία, όμως, μέχρι σήμερα (μην ξεχνάμε ότι είναι πολύ φρέσκια στο χώρο του modeling) είναι το γεγονός ότι κατάφερε να βάλει τα δύο πόδια του Leonardo DiCaprio σε ένα παπούτσι και τα δύο του χέρια σε ένα δαχτυλίδι αρραβώνα. Ω, ναι! Ο τελευταίος συνειδητοποιημένος εργένης του Χόλιγουντ έκανε το μεγάλο βήμα. Και το έκανε με την Kelly., στην οποία πρόσφατα έκανε πρόταση γάμου.
kelly (6)Στο δικό της CV υπάρχει ένα πτυχίο της δραματικής σχολής του Πανεπιστημίου του Georgetown και οι τρέχουσες σπουδές της, στην Ακαδημία Μουσικής και Θεατρικών Σπουδών του Λονδίνου. Λογικά, με τη συνδρομή του έμπειρου Di Caprio, που όπου σταθεί κι όπου βρεθεί δηλώνει ξετρελαμένος μαζί της, η  Rohrbach θα δει σύντομα την υποκριτική της καριέρα να εκτοξεύεται. Ας ευχηθούμε μόνο, όταν την κερδίσει η Τέχνη, να μην κόψει το  Instagram.
askmen.com
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.