, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη για… "φρουτάκια" και κλοπές

astynomia
Χειροπέδες έβαλαν οι αστυνομικοί σε τρία άτομα στη Θεσσαλονίκης για… “φρουτάκια” ενώ επίσης σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος ενός Μαροκινού ο οποίος είχε διαρρήξει ιατρείο στην περιοχή του Θερμαϊκού.
Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν χθες το πρωί στην περιοχή της Τούμπας, έπειτα από έλεγχο αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας – Τριανδρίας, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, τρία (3) άτομα.
Συγκεκριμένα, συνελήφθη 50χρονος ημεδαπός ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, στο οποίο είχαν εγκατασταθεί και τεθεί σε λειτουργία (37) Η/Υ, σε δυο (2) εκ των οποίων, διενεργούνταν παράνομα παίγνια, από ισάριθμους θαμώνες, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.
Επίσης, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Θερμαϊκού σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος 25χρονου υπηκόου Μαρόκου, για το αδίκημα της κλοπής.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο προαναφερόμενος, αρχές Φεβρουαρίου του έτους 2013, εισήλθε σε ιατρείο, από το οποίο αφαίρεσε τηλεόραση και φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.