, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Καμμένος: Μαζί με τα θύματα περνούν και ακραία στοιχεία(video)

«Είναι αλήθεια ότι το χτύπημα στο Παρίσι ήταν ένα χτύπημα όπως η 11η Σεπτεμβρίου, για την Ευρώπη», δήλωσε ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος και πρόσθεσε: «Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στο λαό της Γαλλίας και πρέπει όλοι οι Ευρωπαίοι να αντιληφθούμε ότι το θέμα πλέον της διεθνούς τρομοκρατίας, που ο ISIS έκανε εξαγωγή από τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική προς την Ευρώπη, είναι ένα θέμα το οποίο πρέπει να αντιμετωπίσουμε ενωμένοι και η Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ.
Η Ελλάδα είναι μια ασφαλής χώρα, μια χώρα η οποία από την πρώτη στιγμή πέραν από τις δυνατότητες της πήρε όλα εκείνα τα μέτρα τα οποία αποφασίστηκαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση και σε αυτό το σημείο θέλω να πω ότι η ελληνική αστυνομία, αλλά και το λιμενικό σώμα, οι άνδρες και οι γυναίκες, οι αξιωματικοί και οι υπαξιωματικοί, οι άνδρες και οι γυναίκες του λιμενικού σώματος και της αστυνομίας στα νησιά ιδίως του Ανατολικού Αιγαίου δίνουν παραπάνω από τον εαυτό τους. Είναι ξεκάθαρο πια ότι μαζί με τα θύματα του ισλαμοφασισμού στη Μέση Ανατολή που έρχονται ως πρόσφυγες στην χώρα, ακραία στοιχεία περνούν προς την Ευρώπη. Το θέμα αυτό από πολύ καιρό το είχα θέσει και επίσημα στο ΝΑΤΟ λέγοντας ξεκάθαρα ότι όσον αφορά το νότιο τομέα του ΝΑΤΟ η απειλή από τη μεριά της τρομοκρατίας από τον ISIS είναι πολύ μεγαλύτερη από τις άλλες απειλές τις οποίες εξετάζαμε σε σχέση με το βόρειο σκέλος του ΝΑΤΟ».
 
Δείτε το βίντεο από το Star
 

enikos.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.