, Πέμπτη
18 Απριλίου 2024

search icon search icon

Η Ελληνίδα παρουσιάστρια, η αποβολή και ο Αντρέας Παπανδρέου

ZAXAREA
Για τα 26 χρόνια του τηλεοπτικού σταθμού “Mega” πολλοί ήταν εκείνοι που μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Καλημερούδια» για το πέρασμα τους.
Ανάμεσα τους και η δημοσιογράφος Μάρα Ζαχαρέα η οποία υπηρέτησε και ως παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Στις δηλώσεις της όμως μίλησε για ένα δυσάρεστο περιστατικό για το οποίο δεν έχει ξαναμιλήσει. Χαρακτηριστικά αναφέρθηκε στην περίοδο που ως ρεπόρτερ είχε μια άτυχη αποβολή και λίγο αργότερα ήταν και πάλι έγκυος με την ίδια να προσπαθεί να το κρατήσει μυστικό από όλους.
Η Μάρα Ζαχαρέα χαρακτηριστικά δήλωσε: «Είχα μια άτυχη εγκυμοσύνη την οποία γνώριζαν οι συνεργάτες μου και λίγο αργότερα ήμουν και πάλι έγκυος και είχα αποφασίσει να μην πω τίποτα σε κανέναν μέχρι να κλείσω τον τρίτο μήνα. Ξαφνικά με ενημερώνουν ότι πέθανε ο Αντρέας Παπανδρέου και δεν τους λέω τίποτα για την εγκυμοσύνη. Πηγαίνω στην Εκάλη όπου εκεί έμεινα τρεις ημέρες όρθια και μεταδίδω τα της κηδείας».
Ευτυχώς όμως για την δημοσιογράφο πήγαν όλα καλά και γεννήθηκε ο γιός της Βασίλης.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.