, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Στα δικαστήρια οι εργαζόμενοι του "Αγγελιοφόρου"

aggelioforos1
Συγκέντρωση μπροστά στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσουν σήμερα,  στις 9:00 εργαζόμενοι του «Αγγελιοφόρου», καθώς κρίνεται στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Θεσσαλονίκης το αίτημα 54 εργαζομένων της εφημερίδας για τη χορήγηση προσωρινής διαταγής με αντικείμενο τη διατήρηση όλων των περιουσιακών στοιχείων της Εκδοτικής Βορείου Ελλάδος ΑΕ στην παρούσα κατάσταση.
Το αίτημα αυτό υποβάλλεται στο πλαίσιο της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν οι 54 εργαζόμενοι στις 20.11.2015, μετά από τις απόπειρες εκκένωσης των γραφείων του «Αγγελιοφόρου».
Στις 5.11.2015 και στις 13.11.2015, η εργοδοσία της Εκδοτικής Βορείου Ελλάδος ΑΕ, με εντολή και προσωπική συμμετοχή του Βασίλειου Μπακατσέλου, προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου, επιχείρησε να αφαιρέσει και να μεταφέρει όλον τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό της εταιρίας εκτός του κτηρίου της έδρας της, που βρίσκεται στην περιοχή της Δωδεκανήσου.
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.