, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Παλικαρίσιο «διπλό» του Άρη στην Πτολεμαΐδα

eordaikos-arisΣε ένα γήπεδο «βούρκο» και με εννέα παίκτες το τελευταίο 20λεπτο, ο Άρης του Νίκου Αναστόπουλου πήρε μια δύσκολη νίκη στην Πτολεμαΐδα απέναντι στο αήττητο μέχρι σήμερα στην έδρα του Εορδαϊκό.
Λόγω της κακής κατάστασης του γηπέδου και των δυσμενών καιρικών συνθηκών οι φάσεις στο παιχνίδι ήταν μετρημένες, όμως ο Άρης κατάφερε να προηγηθεί στο 14’ με πέναλτι του Τάτου, καθώς ένα λεπτό πριν αμυντικός του Εορδαϊκού έκανε χέρι μέσα στην περιοχή.
Οι «κίτρινοι» εδραίωσαν στο 45’ το προβάδισμα τους αν και αγωνίζονταν από το 36’ με δέκα λόγω αποβολής του Καζναφέρη, μετά από γκολ του Ντούνη που βρέθηκε τετ α τετ με τον Περπερίδη ύστερα από πάσα του Ρόβα.
Στο 60’ τα πράγματα δυσκόλεψαν για τον Άρη όταν ο Μαυροματίδης με κεφαλιά μείωσε το σκορ, ενώ οι παίκτες του Αναστόπουλου αναγκάστηκαν να αγωνιστούν με εννέα παίκτες από το 72’ λόγω αποβολής του Νλουντούλου.
Η ομάδα της Πτολεμαΐδας πήρε την απόλυτη κυριαρχία στο παιχνίδι, χωρίς ωστόσο να απειλήσει ιδιαίτερα τον Σιδεράκη, με αποτέλεσμα ο Άρης να μείνει στην κορυφή της βαθμολογίας παίρνοντας μια σημαντική νίκη.
Οι συνθέσεις:
Eoρδαϊκός: Περπερίδης, Πασχαλίδης, Συμεωνίδης, Λιάμης, Κλάζογλου, Κουλίδης, Σερσεμής, Αμαραντίδης (80΄Ακριτίδης), Γιόνδης, Χαραλαμπίδης, Μαυροματίδης
Άρης: Σιδεράκης, Καλογέρης, Τσουμάνης, Ρόβας, Μελισσάς, Ιντζίδης, Καζναφέρης, Ν΄Λουντούλου, Καπνίδης (70΄Κυβελίδης), Τάτος (74΄Σαμαράς), Ντούνης (46΄Πόι)
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.