, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Δάκρυσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης! (ΦΩΤΟ)

Ένα συγκινητικό μήνυμα στην κόρη του έστειλε μέσω facebook ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης με αφορμή την αποφοίτηση της δεύτερης.
Συγκεκριμένα ο κ. Ψωμιάδης έγραψε: 
“Όλη η οικογένεια μου, υπερήφανοι για την Αλεξάνδρα μας που πήρε το πτυχίο της από το Τμήμα Πολιτικών Επιστημών του Α.Π.Θ.
Αλεξάνδρα μου,
Οι δρόμοι μας συναντήθηκαν όταν ήσουν στην τρυφερή ηλικία των έξι ετών. Όλα αυτά τα χρόνια στάθηκα δίπλα σου, σου έδωσα όλη μου την αγάπη, φρόντισα εγώ και η μητέρα σου η Τζούλια να μη σου λείψει τίποτα.
Εσύ και η Χρύσα Καρολίνα είστε για εμένα το παν, η δύναμη μου, η ίδια μου η ανάσα. Είμαι περήφανος για εσάς, για τα κορίτσια μου. Την ώρα της ορκωμοσίας σου πρέπει να σου ομολογήσω Αλεξάνδρα πως σε καμάρωσα και δάκρυσα.

Γιατί είδα εκείνη την ώρα να περνά από μπροστά μου ολόκληρη η ζωή σου, η μοναδική σχέση που έχουμε εμείς οι δύο, μια σχέση δυνατή, σχέση ζωής. Και να σου εκμυστηρευτώ Αλεξάνδρα πως θα ήθελα να έχω περάσει περισσότερο χρόνο μαζί σου. Δυστυχώς οι υποχρεώσεις μου δεν μου επέτρεψαν να το κάνω. Τώρα πλέον μεγάλωσες.
Για εμένα όμως, θα είσαι πάντα το παιδί μου. Θα είμαι δίπλα σου, πάντα και όπου με χρειαστείς.
Καλή σταδιοδρομία, σ’ αγαπώ πολύ”. 

Aleksandra

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.