, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Η επίσημη ανακοίνωση για τον υπάλληλο τηλεοπτικού σταθμού της Θεσσαλονίκης που ασελγούσε σε 9χρονη!

kws-sullipsi-gia-paidiki-pornografia.w_hr
Η επισταμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οδήγησε χθες (25-11-2015), στον εντοπισμό και τη σύλληψη ατόμου που προέβη κατ’ επανάληψη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικου κοριτσιού, ενώ ταυτόχρονα κατείχε εκατοντάδες ψηφιακά αρχεία παιδικής πορνογραφίας.
Πρόκειται για 56χρονο ομογενή, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατ’ εξακολούθηση αδικήματα της πορνογραφίας ανηλίκων, αποπλάνησης παιδιών και παράβασης του νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Συγκεκριμένα, σε έρευνα της οικίας του 56χρονου, που πραγματοποιήθηκε χθες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, μέσα αποθήκευσης ψηφιακών αρχείων, ψηφιακοί δίσκοι (DVD) και ένα κινητό τηλέφωνο.
Από την έρευνα που διενεργήθηκε στα κατασχεθέντα ψηφιακά αρχεία, βρέθηκε βιντεοσκοπημένο και φωτογραφικό υλικό, που απεικονίζει τον συλληφθέντα να ασελγεί σε βάρος της ανήλικης, καθώς και γυμνές φωτογραφίες του 9χρονου κοριτσιού, αντίστοιχα. Επίσης, βρέθηκαν εκατοντάδες βίντεο και φωτογραφίες με σκληρό υλικό πορνογραφίας ανηλίκων.
Παράλληλα, εντοπίσθηκε βιντεοληπτικό και φωτογραφικό υλικό παιδιών διαφόρων ηλικιών σε παιδική χαρά, καθώς και ανυποψίαστων γυναικών σε δημόσιους χώρους και εντός αστικών συγκοινωνιών.
Τα κατασχεθέντα πειστήρια απεστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για την περαιτέρω εξέτασή τους.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.