, Σάββατο
20 Απριλίου 2024

search icon search icon

"Κάποιοι φοβήθηκαν την αθρόα προσέλευση του κόσμου…"

kiltidis
Για μια εξέλιξη από την οποία ο μόνος κερδισμένος είναι ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Καραμανλή και υποστηρικτής του Απόστολου Τζιτζικώστα στην κούρσα διαδοχής της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας, αναφερόμενος στο karfitsa.gr για την εκλογική διαδικασία της περασμένης Κυριακής που αναβλήθηκε, Κώστας Κιλτίδης.
“Πρόκειται για μια προδοσία της παράταξης και του κόσμου” λέει χαρακτηριστικά ο κ. Κιλτίδης και συμπληρώνει: “Αυτοί που ωφελήθηκαν είναι οι κυβερνόντες. Χτύπησαν το ηθικό των ανθρώπων της Νέας Δημοκρατίας”.
Ο πρώην υφυπουργός εκτιμά πως το “φιάσκο” είναι αποκλειστική ευθύνη αυτών “που φοβήθηκαν την αθρόα προσέλευση του κόσμου που λειτουργούσε υπέρ του Απόστολου Τζιτζικώστα” αναφέρει χαρακτηριστικά.
Ο κ. Κιλτίδης καταλήγει λέγοντας στο karfitsa.gr: “το χτύπημα από τους εντός και εκτός συνόρων συστημικού ποδηγέτες απευθύνεται στους κκ. Μεϊμαράκη και Τζιτζικώστα”.
Β. Στολάκης

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.