, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

"Η επιλογή Φίλη θέλει να καταργήσει την ιστορία! Μας θεωρεί δημιουργήματα προς… εξαφάνιση"!

“Ο κ. Λιάκος ήταν πρόεδρος της επιτροπής Σημίτη επί πολλά χρόνια και μετά το ’12 μετακόμισε στον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ένας άνθρωπος για όλες τις κυβερνήσεις και τους καιρούς και εκφράζει την άποψη την οποία έχει περάσει σε πάρα πολλά πανεπιστήμια…”
——
«Σκάνδαλο και πρόκληση» χαρακτήρισε την επιλογή του Αντώνη Λιάκου (από τον Ν. Φίλη) για τη θέση του Προέδρου της Επιτροπής Εθνικού Διαλόγου για την Παιδεία, ο πολιτικός αναλυτής Γιώργος Καραμπελιάς
«Ο κος Λιάκος θέλει να εξαφανίσει την Ιστορία. Δεν κάνει επιλογές, όλους του Έλληνες μας θεωρεί ότι είμαστε δημιουργήματα προς εξαφάνιση που πρέπει να περάσουμε σε μία πολυπολιτισμική κοινωνία χωρίς ταυτότητες. Αυτά τα είπε προσφάτως σε εκδήλωση που ήταν ο κ. Φίλης, η κα Ρεπούση και όλη η παρέα που έχει την άποψη ότι οι Έλληνες αποτελούν ιστορικό υπόλειμμα που πρέπει κάποτε να φύγει. Ο κ. Λιάκος ήταν πρόεδρος της επιτροπής Σημίτη επί πολλά χρόνια και μετά το ’12 μετακόμισε στον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ένας άνθρωπος για όλες τις κυβερνήσεις και τους καιρούς και εκφράζει την άποψη την οποία έχει περάσει σε πάρα πολλά πανεπιστήμια. Εμείς στο παρελθόν όταν ήμασταν φοιτητές αμφισβητούσαμε τους καθηγητές μας και κάναμε τον Μάη του ’68. Τα τελευταία χρόνια οι φοιτητές αποδέχονται ό,τι τους λένε. Είναι ωραίο να είσαι αιρετικός με τις βιλάρες σου και τις πισίνες σου. Οι νέοι αντί να καίνε αμερικάνικες και τούρκικες σημαίες, όπως καίγαμε εμείς, καίνε ελληνικές και σε αυτό έχει παίξει μεγάλο ρόλο ο κος Λιάκος», πρόσθεσε ο κος Καραμπελιάς μιλώντας στον Alpha 96.5 και τον Alpha 989.
Αναφερόμενος στην κατάσταση του τόπου, εκτίμησε ότι «δεν υπάρχει διέξοδος. Έχουμε εγκλωβιστεί σε ένα σύστημα πολιτικό και «ελίτ». Να ξεκινήσουν οι νέοι τίποτα γιατί δεν μας βλέπω καλά. Όλο το σύστημα είναι σάπιο». Τέλος, σε ερώτηση για τα tweets του Α. Τσίπρα ο κος Καραμπελιάς απάντησε ότι «προφανώς κάποιοι από τους συνεργάτες του Τσίπρα (ευθύνονται για τα tweets του πρωθυπουργού). Αφού τα ξέρετε τα tweets των πολιτικών, γίνονται από μία ομάδα ανθρώπων».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.