, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

"Να ξεχάσουν τα σενάρια για οικουμενική κυβέρνηση"

ko suriza
Διαβεβαιώσεις για τη σταθερότητα της κυβέρνησης έδωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, από το βήμα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, επιτιθέμενος «στα κέντρα διαπλοκής», αλλά και στην αντιπολίτευση.
«Αν υπάρχει κρίση αστάθειας στο πολιτικό σύστημα, βρίσκεται απέναντι, (σ.σ. στην αντιπολίτευση) δεν βρίσκεται εδώ» σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός, απορρίπτοντας παράλληλα τα σενάρια της αριστερής παρένθεσης και της οικουμενικής κυβέρνησης.

«Όχι μόνο θα αντέξουμε, αλλά και θα πετύχουμε τους στόχους μας και ο λαός θα κρίνει το έργο μας όπως το Συνταγμα προβλέπει στο τέλος της θητείας μας» υπογράμμισε.

Κατά την έναρξη της ομιλίας του, ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος γίνεται σε μια στιγμή αποφασιστική για την πορεία της κυβέρνησης και χώρας.
Όπως είπε, σε διάψευση όλων των σχεδιασμών η κυβέρνηση προχωρά και πετυχαίνει τους στόχους και διαψεύδει ένα προς ένα τα σενάρια της παρένθεσης των οικουμενικών κυβερνήσεων, των τεχνοκρατών, που έχουν ένα παρονομαστή: να μην είναι ο ΣΥΡΙΖΑ σε θέση ισχύος.
«Και όσο πιο κοντά φτάνουμε στον στόχο μας, να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση, στον στόχο της πρώτης αξιολόγησης, όσο πιο κοντά φτάνουμε να ξεκινήσει η συζήτηση για απομείωση του χρέους, τόσο θα κλονίζονται τα κέντρα της διαπλοκής, που ήταν η πραγματική πηγή εξουσίας στον τόπο» συμπλήρωσε.
 
Πηγή:naftemporiki.gr
 
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.