, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

«Καλή Χρονιά» για τη… ΝΔ – Τώρα ψάχνουν ημερομηνίες μέσα στον Γενάρη

nd3-660x656
Τεταμένο συνεχίζει να είναι το κλίμα στη Νέα Δημοκρατία, καθώς η αξιωματική αντιπολίτευση δεν δίνει την εικόνα μιας ενωμένης παράταξης, έπειτα και από την δεύτερη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας, στην οποία απουσίαζαν και πάλι οι δύο πρώην πρωθυπουργοί, ο Κώστας Καραμανλής και ο Αντώνης Σαμαράς, όπως και ο υποψήφιος πρόεδρος Βαγγέλης Μεϊμαράκης.
Νέες καθυστερήσεις φέρνει η αδυναμία της ΚΕΦΕ να βρει την εταιρεία που θα αναλάβει τις εσωκομματικές εκλογές και όπως όλα δείχνουν η διαδικασία έχει πάει τουλάχιστον μια εβδομάδα πίσω με την 13η Δεκεμβρίου να θεωρείται αδύνατη.
Έτσι έχουν αρχίσει να πέφτουν στο τραπέζι νέες ημερομηνίες και ως πλέον πιθανή φαίνεται αυτή της 10ης Ιανουαρίου με τον επαναληπτικό γύρο, αν χρειαστεί, στις 17 του μήνα.
Όμως δεν είναι μόνο οι υποψήφιοι που αντιδρούν, αλλά και πολλοί βουλευτές, οι οποίοι βλέπουν ότι δίνεται η ευκαιρία στον ΣΥΡΙΖΑ να «παίζει» μόνος του την ώρα που η Νέα Δημοκρατία βυθίζεται στην εσωκομματική αντιπαράθεση.
Φιλότιμες προσπάθειες κατέβαλε ο πρόεδρος του κόμματος, Γιάννης Πλακιωτάκης σηκώνοντας κατακόρυφα τους τόνους της αντιπαράθεσης απέναντι στην κυβέρνηση ασκώντας κριτική στα όσα νομοσχέδια θέλει να περάσει από τη Βουλή και ιδιαίτερα το ασφαλιστικό.
Διαβάστε περισσότερα στο paraskhnio.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.