, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Δέματα αγάπης για 50 οικογένειες από το Ελληνικό Κέντρο Επικοινωνίας

demata agapis
Δέματα αγάπης  με τρόφιμα παρέδωσε το Ελληνικό Κέντρο Επικοινωνίας στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς, στον Ιερό Ναό του Αγίου Φωτίου Θεσσαλονίκης για 50 οικογένειες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες λόγω της οικονομικής κρίσης. Στην ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθές, Τρίτη 22 Δεκεμβρίου στις 7 μ.μ. παραβρέθηκαν, ο πρόεδρος του Ελληνικού Κέντρου Επικοινωνίας κ. Ντίνος Κωστόπουλος, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και Αντιπρόεδρος του ΕΛ.Κ.Ε.  κ. Αντώνης Γυφτόπουλος, ο πρόεδρος της Στέγης Πολιτισμού και Κοινωνικής Συμπαράστασης Θεσσαλονίκης «Ο Αριστοτέλης» κ. Θεόδωρος Ασπασίδης και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Κέντρου Επικοινωνίας.
Ο πρόεδρος του ΕΛ.Κ.Ε. κ. Ντίνος Κωστόπουλος με την ευκαιρία, ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν και φέτος στην επιτυχή προσπάθεια για την συγκέντρωση των “Δεμάτων Αγάπης” τονίζοντας ότι στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι, αφενός να δώσουμε ανακούφιση, ελπίδα, αλληλεγγύη και χαρά στις οικογένειες των συμπολιτών μας που αντιμετωπίζουν πρόβλημα λόγω της οικονομικής κρίσης, ειδικά τώρα κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και αφετέρου, με δράσεις και πράξεις σαν κι αυτή, να ευαισθητοποιήσουμε περισσότερους συμπολίτες μας σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες.
Ο πρόεδρος της Στέγης Πολιτισμού και Κοινωνικής Συμπαράστασης Θεσσαλονίκης «Ο Αριστοτέλης» και πρ. Νομάρχης και Αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Θεόδωρος Ασπασίδης στον χαιρετισμό του, ευχαρίστησε το Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Κέντρου Επικοινωνίας που για μια ακόμη χρονιά ανταποκρίνεται στην προσπάθεια αλληλεγγύης  και ευχήθηκε σε όλους η Γέννηση του Θεανθρώπου να φέρει ξανά σε κάθε ελληνική οικογένεια, υγεία, γαλήνη, δύναμη και πίστη ότι θα σύντομα ξεπερασθούν τα δεινά που έφερε στον τόπο μας η οικονομική κρίση, η βιοτεχνία ενδυμάτων JEREMY JACKETS του Θάνου Παπαχρήστου, τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών LORD BYRON, ο ΠΕΤΡΟΜΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ του κ. Άκη Χαριστού , η βιομηχανία ζυμαρικών EURIMAC Α.Ε. (Μακαρόνια ΜΑΚΒΕΛ),  η αλευροβιομηχανία Αφοι ΚΕΡΑΜΑΡΗ (Αλεύρι “ΜΑΝΑ”), ο εκδοτικός οίκος ΠΥΡΑΜΙΔΑ του Δημήτρη Τζιαμπίρη, ο συγγραφέας Γιάννης Καμπούρης, το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης ΚΕΚ ΔΡΑΣΗ, καθώς και τα μέλη της Διοίκησης του ΕΛ.Κ.Ε. Αντώνης Γυφτόπουλος, Αλέξια Λιτοπούλου και Γιάννης Τάκης.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.