, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για το θρίλερ στους Ταγαράδες!

TAGARADES / φωτο Σάββας Αυγητίδης
Σε επίσημη ανακοίνωση προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία σχετικά με το… ολονύχτιο θρίλερ που έλαβε χώρα στους Ταγαράδες Θεσσαλονίκης όπου ένας 43χρονος κρατούσε… ομήρους τα δυο του ανήλικα παιδιά, ενώ προηγούμενως απείλησε με μαχαίρι την πρώην σύζυγό του!
Ο ίδιος συνελήφθη το πρωί, έπειτα από διαπραγματεύσεις με τους αστυνομικούς.
Διαβάστε την ανακοίνωση της αστυνομίας:
Συνελήφθη πρωινές ώρες σήμερα (29-12-2015) στην περιοχή των Ταγαράδων Θεσσαλονίκης, έπειτα από επιτυχή διαπραγμάτευση, 43χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Θέρμης, για παράβαση της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας και περί όπλων.
Συγκεκριμένα, βραδινές ώρες χθες (28-12-2015), σε μονοκατοικία στην προαναφερόμενη περιοχή, ο συλληφθείς, εξαιτίας προσωπικών διαφορών με την 38χρονη σύντροφό του και ευρισκόμενος σε προφανή κατάσταση μέθης, απείλησε τη σωματική της ακεραιότητα, τόσο φραστικά, όσο και με μαχαίρι και αεροβόλο όπλο, που κατείχε.
Στη συνέχεια και αφού η 38χρονη εξήλθε της οικίας κάλεσε στο κέντρο της Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης. Στο σημείο προσέτρεξαν αστυνομικές δυνάμεις και ειδικοί διαπραγματευτές της Αστυνομίας, καθώς ο 43χρονος αρνούταν να συνεργαστεί και να εξέλθει από την οικία τους, παραμένοντας στο εσωτερικό, μαζί με τα δύο ανήλικα τέκνα τους.
Πρωινές ώρες σήμερα (29-12-2015), έπειτα από σχετικές διαπραγματεύσεις, ο 43χρονος πείστηκε να εξέλθει από την οικία του και συνελήφθη.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.