, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Έρευνα που εκθέτει: Ο αριθμός των emojis που χρησιμοποιείς, δείχνει πόσο σεξ κάνεις

a896a41cfd7d5b51bd68cc4b7d9761c3_LΜα τι νόμιζες; Ότι στην εποχή που ζούμε, το σεξ δε θα συνδεόταν με τα emojis και γενικότερα την επικοινωνία μας μέσω κινητού και διαδικτύου; Πάνε οι παλιές καλές εποχές φίλες και φίλοι, που όταν κάποιος ήθελε μία γυναίκα της έλεγε το πολύ απλό: «Σε θέλω», και τα πράγματα έπαιρναν το δρόμο τους. Τώρα πια, ακόμα και οι κίτρινες φατσούλες με τα υπερμεγέθη μάγουλα, είναι ικανά να σε εκθέσουν ανεπανόρθωτα.
Σύμφωνα λοιπόν με μία νέα έρευνα, γίνεται κάθε χρόνο τέτοια εποχή από αμερικανούς ερευνητές, και στην οποία συμμετείχαν singles και τω 2 φύλων-συνολικά 5.675-, ανακαλύφθηκε ότι όσα περισσότερα emojis χρησιμoποιούν τόσο περισσότερο σεξ κάνουν! «Αποδεικνύεται ότι το 54% των singles που χρησιμοποιούν φανατικά emojis στις συνομιλίες τους, έκαναν σεξ την περασμένη χρονιά, σε σχέση με το 31% που δεν τα χρησιμοποιεί και… δεν έκανε», εξηγεί η Δρ. Helen Fisher βιολογική ανθρωπολόγος στο Rutgers University που βοήθησε στη διεξαγωγή της έρευνας.
Heart eyes emoji 915c9
Αξίζει να αναφερθεί, ότι τα άτομα που συμμετείχαν στην έρευνα ήταν ηλικίας 20-10 ετών, ενώ αποδείχθηκε επιπλέον, ότι οι γυναίκες που χρησιμοποιούν πολύ τα πιο… αγαπησιάρικα emojis (φιλάκια για παράδειγμα) τείνουν να έχουν περισσότερους οργασμούς κυρίως με έναν οικείο παρτενέρ.
Και το ερώτημα είναι το εξής: Όποιος απλά βαριέται να τα χρησιμοποιήσει, είναι καταδικασμένος στην… καλογερική; queen.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.