, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος… «κλέφτης» του ΠΑΟΚ;

xarisisΗ παροιμία «φωνάζει ο κλέφτης» δεν ξέρουμε εάν ταιριάζει σε αυτόν πάντως τους συγκεκριμένους… «κλέφτες» οι ποδοσφαιρικές ομάδες τους χρειάζονται και ειδικά στον ΠΑΟΚ το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό είναι αναγκαίο.
Ο λόγος για τον Χάρη Χαρίση, που σύμφωνα με το Sport24.gr είναι ο παίκτης με τον μεγαλύτερο μέσο όρο στα κλεψίματα ανάμεσα στους παίκτες του ΠΑΟΚ.
Πέρυσι (2014-15) στον ΠΑΣ Γιάννινα έκανε πολύ καλή σεζόν, ο ΠΑΟΚ έτσι κινήθηκε για την απόκτησή του και ο νεαρός ποδοσφαιριστής το καλοκαίρι έδειξε μέρος του ταλέντου του κατά την διάρκεια της προετοιμασίας.
Ο Χάρης Χαρίσης, που σήμερα (12/1) κλείνει τα 21 του χρόνια, ήταν από τους παίκτες των “ασπρόμαυρων” που είχαν πολύ καλή απόδοση στα φιλικά του “Δικεφάλου” και γενικώς είχε αποδώσει ικανοποιητικά. Ενας τραυματισμός (θλάση στον οπίσθιο μηριαίο), ωστόσο, τον άφησε στα… πιτς και ο ΠΑΟΚ για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα στερήθηκε των υπηρεσιών του.
Πλέον εδώ και καιρό έχει “ενεργοποιηθεί” από τον Ιγκορ Τούντορ, με τον Κροάτη μάλιστα να δηλώνει ικανοποιημένος από το παιχνίδι του Χαρίση αλλά και του Γκόικο Τσίμιροτ στο πρόσφατο εντός έδρας ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής έχει παίξει τρία ματς στην Super League την τρέχουσα σεζόν, αυτά απέναντι σε Παναθηναικό, Πανθρακικό και ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά έχει προλάβει να δείξει πως μπορεί να κάνει… πολλή δουλειά στο να “χαλάει” το παιχνίδι του αντιπάλου. Συγκεκριμένα ο Χαρίσης έχει τον μεγαλύτερο μέσο όρο κλεψιμάτων ανάμεσα στους παίκτες του ΠΑΟΚ σε ό,τι αφορά τα ματς του πρωταθλήματος.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει 5,6 κλεψίματα ανά αγώνα, ο Αλέξανδρος Τζιόλης είναι δεύτερος (στον μέσο όρο κλεψιμάτων) με 3,3 κλεψίματα ανά ματς και τρίτος είναι ο Τσίμιροτ (φανερώνει πως μπορεί να βοηθήσει στον συγκεκριμένο τομέα, με τον Βόσνιο να έχει παίξει σε τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος) με 3,2 κλεψίματα ανά αγώνα (ο Εργκους Κάτσε, που έμεινε εκτός αποστολής στον αγώνα με τον ΠΑΣ, έχει 2,6 κλεψίματα ανά ματς).
Πέραν αυτού, ο Χαρίσης έχει δείξει πως είναι ένας παίκτης που δοκιμάζει το πόδι του έξω από την μεγάλη περιοχή έχοντας σκοράρει στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και γενικώς “βγάζει” πολλή ενέργεια στο γήπεδο.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.