, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Επένδυση εκατομμυρίων από την οικογένεια Λάσκαρη!

armani_aris_laskaris_georgia
Νέες επενδύσεις στον χώρο της μόδας και πιο συγκεκριμένα της υψηλής ραπτικής ετοιμάζει η οικογένεια Λάσκαρη σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσίευσε η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» στην κυριακάτικη έκδοσή της. Αναλυτικά το ρεπορτάζ αναφέρει: Είναι ιδιοκτήτες ορυχείων στη Μαλαισία, δραστηριοποιούνται στη ναυτιλία, στο real estate και τις τράπεζες, αλλά οι μεγάλες τους αγάπες είναι η Μύκονος και η μόδα. Ο Νίκος και η Τζώρτζια Λάσκαρη, που μέσα στις γιορτές έφεραν ελληνικό αέρα στον πιο χλιδάτο χειμερινό προορισμό της Ευρώπης, το Γκστάαντ, ετοιμάζονται να επενδύσουν κάποιες δεκάδες εκατομμύρια προκειμένου να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα: να φέρουν στο Νησί των Ανέμων τα μεγαλύτερα brands της παγκόσμιας μόδας.
«Η Τζώρτζια αγαπούσε από μικρό παιδί τη μόδα, γι’ αυτό και κάποιες από τις δραστηριότητές της έχουν αντικείμενο τις fashion business. Στο Γκστάαντ είχε μια πρώτη γνωριμία με τους Ελληνες σχεδιαστές προκειμένου να αξιολογήσει κάποιους από αυτούς και να προωθήσει το ελληνικό design. Το πλεονέκτημά της, όμως, παραμένει η στενή της σχέση με τα δυνατότερα ονόματα της παγκόσμιας μόδας, των οποίων είναι και η ίδια πελάτισσα».
Η πολυεκατομμυριούχος Τζώρτζια Λάσκαρη ανοίγει την άνοιξη τη μεγαλύτερη μπουτίκ ρούχων που έχει λειτουργήσει ποτέ στο Νησί των Ανέμων. Στην προσπάθειά της να κάνει τα σχέδιά της πραγματικότητα, ήρθε αρχικά σε επαφή με την οικογένεια Δέδε προκειμένου να αποκτήσει το νεοκλασικό που βρίσκεται απέναντι από την Τράπεζα Πειραιώς, στα Ματογιάννια, ένα από τα ωραιότερα διατηρητέα που υπάρχουν στο νησί. Αν και η επιχειρηματίας ήταν αποφασισμένη να δώσει το ποσό των 5 εκατ. ευρώ που ζητούσε η οικογένεια για την πώλησή του, λίγο πριν πέσουν οι υπογραφές οι ιδιοκτήτες άλλαξαν γνώμη θεωρώντας ότι ένα τέτοιο αρχοντικό με πλούσια παράδοση θα έπρεπε να παραμείνει σπίτι και να μη μετατραπεί σε εμπορικό κατάστημα.
Η αιφνίδια απόφαση ανάγκασε την Τζώρτζια Λάσκαρη να αναζητήσει άλλο χώρο, λίγα μέτρα πιο κάτω. Στον ίδιο δρόμο η φαμίλια των Ελλήνων επιχειρηματιών ετοιμάζει τη μεγαλύτερη έκπληξη της φετινής άνοιξης, συγκεντρώνοντας σε έναν χώρο όλα τα μεγάλα brands της μόδας, και μάλιστα τις σειρές υψηλής ραπτικής. Παρόμοιο επιχειρηματικό πρότζεκτ δεν έχει ξαναγίνει στο νησί -ούτε καν στην Αθήνα,- τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια. Η κραταιά οικονομική κατάσταση της οικογένειας και οι ισχυρές διασυνδέσεις της είναι τέτοιες ώστε πολλοί ήδη προεξοφλούν την επιτυχία του εγχειρήματος, μιλώντας για μια υπερ-μπουτίκ, «παράδεισο της υψηλής ραπτικής». Δεν ήταν άλλωστε τυχαίο, όπως αρκετοί θα θυμούνται λόγω της δημοσιότητας που είχε πάρει το γεγονός, ότι στον πολυδάπανο γάμο του ζευγαριού πέρσι το καλοκαίρι στην Τζια το νυφικό της Τζώρτζιας είχε επιμεληθεί προσωπικά η γνωστή σχεδιάστρια Vivienne Westwood, η οποία μάλιστα έστειλε στο νησί ολόκληρο το επιτελείο της – συνολικά δέκα άτομα!
Από τη Ζυρίχη στη Μύκονο
H επαγγελματική σχέση της Τζώρτζιας Λάσκαρη με τη μόδα δεν είναι κάτι νέο. Ηδη διαθέτει στη Ζυρίχη την μπουτίκ «Τserkov», από την οποία προμηθεύονται τις εμφανίσεις τους πολλές από τις τζετ σέτερ της πόλης. Την ίδια ονομασία πρόκειται να δώσει και στο κατάστημα της Μυκόνου, αφού έχει δρομολογήσει τη δημιουργία ενός brand name store, το οποίο αργότερα θα αποκτήσει και «αδελφάκια» σε διάφορες πόλεις του κόσμου, όπως το Λονδίνο και το Παρίσι.
Το μεγάλο opening στο κατάστημα της Μυκόνου προγραμματίζεται να γίνει την άνοιξη με προσκεκλημένους σχεδιαστές από διάσημους οίκους, όπως Alexander McQueen, Gucci, Karl Lagerfeld, Elie Saab κ.ά., δημιουργώντας υψηλές κοσμικές προσδοκίες. Η Τζώρτζια Λάσκαρη δεν φείδεται χρημάτων. Ας μην ξεχνάμε ότι πέρσι στο πάρτυ γενεθλίων του άνδρα της, το οποίο διοργανώθηκε στο νησί, του πρόσφερε ως δώρο ένα φουσκωτό αξίας 200.000 ευρώ! Ο φιόγκος που κοσμούσε το τιμόνι του ήταν απλά συμβολικός.
 
Πηγή: allaboutaris.com

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.