, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Με συμπτώματα αφυδάτωσης νοσηλεύεται ο 4χρονος Φοίβος!

geniko-nosokomeio_
Στο νοσοκομείο Πολυγύρου παραμένει ο 4χρονος Φοίβος με συμπτώματα αφυδάτωσης, ενώ είναι πολύ ταλαιπωρημένος, καθώς επί 18 ημέρες κοιμόταν σε καλύβες και χωράφια, σύμφωνα με την οικογένειά του.
Σύμφωνα με το Mega, όταν ο μικρός πήγε στο νοσοκομείο είπε στη γιαγιά του ότι ήθελε να κοιμηθεί, γιατί τόσες ημέρες δεν κοιμόταν καλά τα βράδια, καθώς κρύωνε.
Αργότερα ζήτησε να ζωγραφίσει, και σε ένα χαρτί σχεδίασε έναν Πήγασο για τον αδελφό του, σε ένα άλλο ένα καρότο για τον παππού του και ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο για τον εαυτό του. Θέλησε να κάνει ακόμα μια ζωγραφιά για να την δωρίσει στην γιαγιά του.
Χθες, Κυριακή, όλο το χωριό ήταν συγκεντρωμένο και συμπαραστέκονταν στην οικογένεια, καθώς επί 18 ημέρες αστυνομία, κάτοικοι και εθελοντές αναζητούσαν τον 4χρονο.
Ο Φοίβος μόλις έφτασε στο σπίτι έτρεξε στην αγκαλιά του αδελφού του. Το παιδί ήταν ταλαιπωρημένο και σε σύγχυση, δήλωσε ο Γ. Τσαμακδάς, κάτοικος της Ορμυλίας που ήταν από τους πρώτους που έφτασαν στην καλύβα και πήρε στην αγκαλιά του το παιδί από τον καταζητούμενο πατέρα του.
Όπως είπε, οι πρώτες κουβέντες του 4χρονου Φοίβου ήταν να μην πειράξουν τον πατέρα του και πως είναι καλός.
Να θυμίσουμε πως ο 34χρονος οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα ως ύποπτος για τη δολοφονία της 41χρονης εν διαστάσει συζύγου του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχει ομολογήσει την πράξη του και υποστήριξε ότι όλο αυτό το διάστημα βρισκόταν στην περιοχή.
Το σημείο όπου εντοπίστηκε είχε ερευνηθεί το προηγούμενο διάστημα. Θα ερευνηθεί όμως εκ νέου για τυχόν στοιχεία.
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.