, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ο υπουργός, ο αστροναύτης και οι… Πόντιοι!

Amanatidis
Πού τον χάνεις, που τον βρίσκεις όλο δίπλα στον Προκόπη Παυλόπουλο είναι. Ο λόγος για τον Θεσσαλονικιό υφυπουργό Εξωτερικών, Γιάννη Αμανατίδη ο οποίος έχει γίνει κολλητός του Προέδρου της Δημοκρατίας. Και μπορεί το… πρωτόκολλο να τους ανάγκασε να βρεθούν πλάι -πλάι σε Βουλγαρία, Μόσχα και Γερμανία (όπου πραγματοποιήθηκαν επίσημες επισκέψεις του κ. Παυλόπουλου) όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε οι δυο άνδρες έχουν και φιλικές σχέσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το Προεδρικό Μέγαρο ο Προκόπης Παυλόπουλος πολύ πριν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση εκτίμησε στον κ. Αμανατίδη το γεγονός ότι δεν έκρυψε ποτέ την πίστη του στο Θεό και την αγάπη του για την εκκλησία σε αντίθεση με άλλους… «συντρόφους» του. Ο Αμανατίδης βέβαια, εκτός από τον Παυλόπουλο στο πρόσφατο ταξίδι του στη Ρωσία είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και με έναν… τεμέτερον! Ο λόγος για τον Ποντιακής καταγωγής κοσμοναύτη Θεόδωρο Γιουρτσίχιν- Γραμματικόπουλο!
Από την έντυπη Karfitsa που κυκλοφόρησε στις 23.01.2016 
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.