, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Άδοξο τέλος για τον Ηρακλή στο Κύπελλο

aek-iraklisΤο πλασέ του Μάνταλου στο 50’ έκοψε κάθε ελπίδα πρόκρισης του Ηρακλή για τη συνέχεια στη διοργάνωση του Κυπέλλου.
Η ΑΕΚ έχοντας τον αέρα του 4-1 του πρώτου αγώνα στο ΟΑΚΑ έκανε διαχείριση του παιχνιδιού στη ρεβάνς του Καυτανζογλείου, την ώρα που ο Ηρακλής προσπαθούσε ειδικά στο πρώτο ημίχρονο να πετύχει ένα γκολ που θα αναπτέρωνε τις ελπίδες για το 3-0 που θα ήταν και το σκορ πρόκρισης.
Ο Ηρακλής έχασε μια σπουδαία ευκαιρία στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Τσιλιανίδης βρέθηκε απέναντι από τον Μπαρόχα αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.
Η ΑΕΚ πέρα από κάποια μακρινά σουτ, είχε μια σπουδαία ευκαιρία στο 35’ με τον Ζουκουλίνι που πέρασε όποιον παίκτη του Ηρακλή βρήκε μπροστά του όμως το πλασέ του βρήκε πάνω στον Περνίς.
Στην πρώτη φάση της ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο, Μπουονανότε είδε τον Τζεμπούρ στο ύψος της περιοχής, αυτός έκοψε για τον Μάνταλο που πλάσαρε τον Περνίς.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.