, Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

search icon search icon

Έκλεισαν Μάλγαρα, Δερβένι, Χαλκηδόνα, Κερδύλλια, Μουδανιά!

μπλόκο-αγροτών
Έκλεισαν στις 12 τα τρία μπλόκα των αγροτών στη Δυτική Θεσσαλονίκη και ο αποκλεισμός αναμένεται να είναι πολύωρος. Συγκεκριμένα, στη Χαλκηδόνα είναι προγραμματισμένο να δοθεί ο δρόμος και πάλι στην κυκλοφορία αύριο στις 12 το μεσημέρι, στα Μάλγαρα αύριο στις 9 το πρωί και στο Δερβένι –με επιφύλαξη για τυχόν αλλαγή στάσης των αγροτών– σε δύο ώρες από τώρα.
Στην ανατολική πλευρά της πόλης, η κυκλοφορία στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης‐Μουδανιών διεξάγεται από μία λωρίδα ανά κατεύθυνση στον κόμβο της Θέρμης, ενώ στα Κερδύλλια έχει κλείσει για 24 ώρες και ο παράδρομος (δηλαδή η παλιά εθνική οδός Θεσσαλονίκης‐Καβάλας).
Ο κόμβος των Νέων Μουδανιών στη Χαλκιδική έκλεισε στις 10 το πρωί και για έξι ώρες, ενώ στις 10 έκλεισε και η Σέρβικη Γέφυρα στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης‐Έδεσσας και αναμένεται να παραμείνει κλειστή για ένα 24ωρο.
Εντωμεταξύ, λίγα λεπτά πριν τις 12 άνοιξε για τα Ι.Χ. φορτηγά το τελωνείο του Προμαχώνα, το οποίο είχε παραμείνει κλειστό από τις 3 τα ξημερώματα και στην είσοδο και στην έξοδο από τη χώρα, με αποτέλεσμα να είχε σχηματιστεί ουρά 200 φορτηγών.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.