, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Μπορώ να αλλάξω μόνη μου ταπετσαρία στο έπιπλό μου (video)

8a0147993792079fdb7a23bf02364b17_XL.jpg.pagespeed.ce.PRgS2RpR4eΌσο περίεργο κι αν σας ακούγεται υπάρχει τρόπος να αλλάξετε μόνοι σας την ταπετσαρία της πολυθρόνας σας. Η διαδικασία χρειάζεται λίγη προσοχή αλλά ακολουθώντας τα βήματα που θα σας πούμε, μπορείτε να κάνετε την πολυθρόνα σας και πάλι καινούργια.

Καταρχάς ξεκινήστε βρίσκοντας ένα ύφασμα που να σας αρέσει πολύκαι να ταιριάζει με την υπόλοιπη διακόσμηση του δωματίου που θα βάλετε την πολυθρόνα. Συνεχίστε αφαιρώντας το παλιό ύφασμα από την πολυθρόνα σας με τη βοήθεια ενός ηλεκτρικού καρφωτικού.

Αν η πολυθρόνα σας είναι παλιά και το μαξιλάρι της έχει «κάτσει», καλό θα είναι να το ενισχύσετε προσθέτοντας ένα μεγάλο κομμάτι βάτας από πάνω. Στερεώστε το με προσοχή χρησιμοποιώντας ηλεκτρικό καρφωτικό.

Συνεχίστε μετρώντας το καινούργιο σας ύφασμα πάνω στην πολυθρόνα. Προσέξτε να μην τεντωθεί πάρα πολύ και παραμορφωθεί το σχέδιό του. Πάρτε ένα ειδικό ψαλίδι από κατάστημα με είδη ραπτικής και κόψτε το ύφασμά σας με ακρίβεια.

Στερεώστε το ύφασμα με μικρά καρφιά ακριβώς πάνω από το σκελετό καρφώνοντάς τα με το ηλεκτρικό καρφωτικό. Καθώς θα σταθεροποιείται το ύφασμα αφαιρείτε σιγά-σιγά τα καρφιά με το καρφωτικό.

Τέλος, για να καλύψετε την ένωση του σκελετού με το ύφασμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κορδόνι ντυμένο με το ίδιο ύφασμα. Για να το βάλετε θα χρειαστείτε ένα ηλεκτρικό πιστόλι θερμοκόλλησης.

Δείτε και το σχετικό βιντεάκι μιας και στην Αρχαία Κίνα έλεγαν ότι ένα βίντεο είναι ίσο με χίλιες λέξεις.


faysbook.gr

 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.