, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Κλειστά Πράσινα Φανάρια, Μάλγαρα, Δερβένι και Αεροδρόμιο!

Διόδια-Μαλγάρων-μπλόκο-αγροτών
ΦΩΤΟ Σάββας Αυγητίδης – http://e-photopress.blogspot.gr/
Σε επ’ αόριστον αποκλεισμό προχώρησαν από χτες το απόγευμα οι αγρότες στο μπλόκο στα Πράσινα Φανάρια, επιτρέποντας τη δίοδο σε όλα τα έκτακτα περιστατικά. Υπάρχει συνεργασία με το «δίδυμο» μπλόκο της αερογέφυρας της Θέρμης, το οποίο παραμένει ανοιχτό και θα κλείσει σε περίπτωση που επέλθει κόπωση στους αγρότες που κλείνουν τη λεωφόρο Γεωργικής Σχολής στα Πράσινα Φανάρια.
Τα διόδια των Μαλγάρων παραμένουν κλειστά τουλάχιστον ως τις 9 αύριο το πρωί «και βλέπουμε», όπως δήλωσε στο Karfitsa.gr ο Βασίλης Κανάκας. Αντίθετα, η Χαλκηδόνα άνοιξε στις 12 το μεσημέρι, μετά από 24ωρο αποκλεισμό. Την ίδια ώρα, στις 12 το μεσημέρι, έκλεισε το Δερβένι για έξι ώρες και ο κόμβος του αεροδρομίου Μακεδονία για δύο ή τρεις ώρες.
Στη Χαλκιδική έκλεισε ο κόμβος Μουδανιών στις 10 το πρωί. Η κυκλοφορία διεξάγεται από παρακαμπτήριους οδούς μέσα από τα Νέα Μουδανιά και αναμένεται να αποκατασταθεί στις 6 το απόγευμα.
Στην Εγνατία Οδό έκλεισαν στις 12 το μεσημέρι και για μία ώρα τα διόδια του Πολυμύλου στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη. Ο κόμβος Νησελίου στο ρεύμα προς Βέροια είναι κλειστός από την 1η Φεβρουαρίου και η κυκλοφορία διεξάγεται από παρακαμπτήριους δρόμους.
Ο 24ωρος αποκλεισμός της ΠΑΘΕ στο νότιο κόμβο της Κατερίνης και στην υπογειοποίησή της έληξε στις 12 το μεσημέρι. Ενώ η παράκαμψη των Κερδυλλίων (δηλαδή η Παλαιά Εθνική Οδός Θεσσαλονίκης‐Καβάλας) άνοιξε τελικά νωρίτερα, στις 7 το πρωί. Ο κόμβος των Κερδυλλίων στην Εγνατία Οδό εξακολουθεί βέβαια να παραμένει επ’ αόριστον κλειστός.
Στην Πέλλα, η Σέρβικη Γέφυρα στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης‐Έδεσσας έκλεισε στις 10 το πρωί.
Στους τελωνειακούς σταθμούς, η Δοϊράνη παρέμεινε κλειστή για όλα τα οχήματα για 24 ώρες και άνοιξε στις 12 το μεσημέρι. Οι Εύζωνοι είναι κλειστοί 13:00-15:00 και 20:00-22:00 μόνο για τα ΙΧ επιβατικά, ενώ στον Προμαχώνα έληξε στις 11:30 το πρωί ο αποκλεισμός των Ι.Χ. φορτηγών και δεν παρατηρούνται πλέον ουρές.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.