, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τα ρούχα της Μαρέβα Μητσοτάκη που αγαπούν οι celebrities (ΦΩΤΟ)

mareva2«Δεν είμαστε οι σχεδιάστριες, αλλά οι creative directors. Δίνουμε την κατεύθυνση και την έμπνευση, με βάση το προσωπικό μας γούστο» έλεγε πριν από λίγο καιρό στο People η Μαρέβα Μητσοτάκη για το fashion brand που δημιούργησε μαζί με τη φίλη της Δήμητρα Κολοτούρα πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, αφήνοντας πίσω τους πετυχημένες και καλά αμειβόμενες καριέρες στον οικονομικό τομέα. «Επενδύσαμε στην ιστορία του ρούχου. Δεν δημιουργήσαμε σχέδια που αναπαράγονται μαζικά στην Κίνα. Τα κομμάτια μας είναι όλα μοναδικά κι εμείς είμαστε εκεί όταν δημιουργούνται. Ποντάραμε στην ιστορία, την καταγωγή του σχεδίου, ώστε αυτός που αγοράζει ένα ρούχο μας να ξέρει πως φοράει κάτι που αντιπροσωπεύει μια ιστορία, ένα συναίσθημα» λένε.
Η Μαρέβα και η Δήμητρα γύρισαν όλη την Ελλάδα για να ανακαλύψουν τα πρώτης ποιότητας δέρματα στα βυρσοδεψεία της Κρήτης και της Λάρισας, τα περίτεχνα κεντήματα στο Μέτσοβο, το εξαιρετικό μετάξι στο Σουφλί. Και ο στόχος τους ήταν εξαρχής οι εξαγωγές. Όταν πρωτοκατέβηκαν στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι, οι δημοσιογράφοι τις ρωτούσαν να μάθουν για τη στολή της Σαρακατσάνας, καθώς, όπως εξηγεί το δίδυμο, όλα τους τα μοτίβα έχουν ως πηγή έμπνευσης την παράδοση. Δεν είναι τυχαίο πως τα ρούχα τους αγαπήθηκαν αμέσως από τις πιο κομψές κυρίες του καλλιτεχνικού χώρου, ενώ έχουν φορεθεί και από celebrities του εξωτερικού, ξεχωρίζοντας για το μοναδικό ύφος και τις ιστορικές τους αναφορές.
Mερικές από τις Ελληνίδες που φορούν τα Zeus & Dion είναι η Βίκυ Καγιά, που τα προτιμά σε πολλές εμφανίσεις της, η Τατιάνα Στεφανίδου, το διεθνές top model Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αλλά και η Τατιάνα Μπλάτνικ.mareva (1) mareva (2) mareva (3)
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.