, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

«Μάνα που είσαι;»: Κατέρρευσε η μικρή κόρη της οικογένειας – Στον εισαγγελέα ο 22χρονος δράστης

khdeia-660x300
Στον Εισαγγελέα του Αγρινίου θα μεταφερθεί σήμερα ο 22χρονος από την Παραβόλα που έσφαξε με κουζινομάχαιρο τη 44χρονη μητέρα του και τραυμάτισε τον 18χρονο αδερφό του.
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκονταν τα παιδιά, ο σύζυγος και η αδερφή της, στην κηδεία που έγινε χθες. Μάλιστα, η αδερφή της 44χρονης δεν άντεξε, λιποθύμησε μέσα στην εκκλησία και μεταφέρθηκε απ” έξω για να της δοθούν οι πρώτες βοήθειες.
Τα δύο αδέρφια, ο δράστης και ο 18χρονος, ο οποίος δέχτηκε και την επίθεση, συναντήθηκαν χθες στα κρατητήρια. Η αρχική κατάθεση που έδωσε ο 18χρονος ήταν επιβαρυντική, αφού έλεγε πως πρέπει να τιμωρηθεί. Υποστήριξε ακόμη πως ο δράστης δεν είχε πρόθεση να του κάνει κακό, αλλά δεν ίσχυε το ίδιο για την μητέρα τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αύριο στο Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου θα βρεθούν και οι δύο αδερφές του δράστη, η 21χρονη που σπουδάζει στη Θεσσαλονίκη και η μικρότερη που είναι μόλις 16 ετών.
Φαίνεται πως κανένας δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο αδερφός τους έβαψε με αίμα τα χέρια του και σκότωσε τη μητέρα τους. Μετά την κηδεία της άτυχης μητέρας, η μικρή κόρη της οικογένειας, γράφει σπαρακτικά μηνύματα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.
Αρχικά, ανέβασε μια φωτογραφία της μητέρας της γράφοντας χαρακτηριστικά: «Αχ ρε μάνα …. Ήταν η κακιά στιγμή… Δεν το ήθελε μανούλα μου να το κάνει…«κάποιοι του έβαλαν λόγια»«και ήταν μεθυσμένος όχι ότι ήθελε να πιει αλλά τον έκαναν να πιει …μαμά μου μας λείπεις.. Πονάει η καρδιά μας».
«Πού είσαι μαμά; Πού;», γράφει ενώ οι φίλοι της αμέσως προσπαθούν να την παρηγορήσουν.
Πηγή: paraskhnio.gr

#Tags: Facebook

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.