, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ποιοι δρόμοι είναι ανοιχτοί και ποιοι κλειστοί γύρω από τη Θεσσαλονίκη

Diodia3
Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες στη Βόρεια Ελλάδα και όπως λένε, αν και αρκετοί θα κατέβουν στην Αθήνα την Παρασκευή, τα μπλόκα στην περιφέρεια θα παραμείνουν ενεργά.
Από τις 13:00 η Πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών, Κτηνοτρόφων και Αλιέων, έχει προγραμματίσει συνάντηση των μελών της στη Χαλκηδόνα. Στο συγκεκριμένο σημείο το μπλόκο παραμένει κλειστό και θα μείνει σύμφωνα με πληροφορίες ως τις 21:00.
Κλειστά παραμένουν και τα διόδια στα Μάλγαρα, ενώ στο Δερβένι οι αγρότες θα κρατήσουν τον δρόμο κλειστό ως τις 15:00 και στη συνέχεια ως τις 18:00 η κυκλοφορία θα διεξάγεται από μία λωρίδα ανά κατεύθυνση.
Στα ανατολικά της Θεσσαλονίκης, στο μπλόκο της γέφυρας της Θέρμης, στα Πράσινα Φανάρια και στη διασταύρωση αεροδρομίου ο δρόμος σήμερα είναι ανοιχτός.
Υπό κατάληψη παραμένει η Εγνατία Οδός στα Κερδύλλια, ενώ ο παρακαμπτήριος κλείνει για 12 ώρες.
Αποκλεισμένος παραμένει για ενδέκατη ημέρα ο κόμβος του Νησελίου, στο τμήμα Θεσσαλονίκης-Βέροιας, ενώ στον κόμβο της Κουλούρας καθημερινά γίνεται συμβολικός αποκλεισμός μιας ώρας από τις 16:00.
Στον νομό Πιερίας, σε Αιγίνιο και Κατερίνη αναμένεται να γίνει αποκλεισμός δρόμων το μεσημέρι και το βράδυ.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.