, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

"Τα Σκόπια θα γίνουν η πύλη της Ευρώπης"!

Ν. Δένδιας“Είναι ευθέως αντισυνταγματική η ρύθμιση για τις τηλεοπτικές άδειες, η κυβέρνηση ρέπει προς την αυθαιρεσία. Είναι εξόφθαλμα αντισυνταγματικά όλα αυτά με βάση το άρθρο 15 παράγραφος 2 του Συντάγματος και θα «πέσει» στα δικαστήρια είτε τα ελληνικά είτε τα ευρωπαϊκά. Δεν τιμά την κυβέρνηση και τη δημοκρατία μας. Με στενοχωρεί γιατί η χώρα βρίσκεται σε κρίση” δήλωσε στον Αlpha 989 ο Νίκος Δένδιας και έκανε λόγο για «Ιαχωβίτικο φανατισμό».
«Εμείς δώσαμε μια ψήφο εθνικής επιβίωσης, δεν σημαίνει ότι δώσαμε λευκή επιταγή σε οποιαδήποτε ανοησία και αντικοινωνική πολιτική της κυβέρνησης», τόνισε ο κος Δένδιας.
Για την επίθεση του Α. Τσίπρα στον Κυριάκο Μητσοτάκη είπε ότι «λασπώνουν τον Κ. Μητσοτάκη, που είναι εκλεγμένος αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Είναι άπρεπο και κουτό αυτό που γίνεται και μας προσβάλει όλους».
Για το ενδεχόμενο εκλογών απάντησε πως «είμαστε έτοιμοι να πάμε σε εκλογές αλλά δεν το ευχόμαστε. Αν χρειαστεί να πάμε σε εκλογές, να πάμε σε εκλογές», τόνισε ωστόσο ότι «οι εκλογές κάθε 4 μήνες θα είναι κόλαφος για τη χώρα».
Σε ερώτηση για πιθανή «διεύρυνση» της ΝΔ εκτίμησε ότι «η ΝΔ μπορεί να στεγάσει όλους τους λογικούς Έλληνες, χωράμε το σύνολο της δημοκρατικής κεντροδεξιάς», απέφυγε ωστόσο να αναφερθεί σε συγκεκριμένα ονόματα.
Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι υποτίμησε το προσφυγικό από ιδεοληψία και έκανε λόγο για «ερασιτεχνικό χειρισμό του θέματος». «Δεν μιλάω για πρόθεση αλλά δεν γνωρίζουν πώς να το διαχειριστούν», είπε χαρακτηριστικά.
«Να σκεφτείτε πόσο αγνοούν τις Συνθήκες, υπέβαλλα τον Δεκέμβριο ερώτηση στον αρμόδιο υπουργό για το γεγονός ότι κινδυνεύουμε στο θέμα της Συνθήκης Σένγκεν, ήδη είχανε κινηθεί οι μηχανισμοί για την πιθανότητα αποπομπής μας και μου είχε απαντήσει ότι αντίθετα, μας δίνουν και συγχαρητήρια! Δεν θα πουν «η Ελλάς έξω» αλλά θα φτιάξουν έναν ωραίο τοίχο στα Σκόπια και θα γίνουν τα Σκόπια η πύλη της Ευρώπης», είπε ο κος Δένδιας.
«Δεν συμφωνώ με τους Ευρωπαίους ούτε με τα χάδια της Τουρκίας ούτε με τις πιέσεις στο Μπαγκλαντές και το Πακιστάν να δέχονται πίσω τους μετανάστες, οι Ευρωπαίοι έχουν πολύ μεγάλη ευθύνη αλλά εμείς κοιτάμε την πατρίδα μας. Το ελληνικό κράτος έχει δαπανήσει δικά του 350 εκατ. το 2015 για το προσφυγικό, είναι το 20% των χρημάτων που χρειάζονται για το συνταξιοδοτικό. Είναι εξωφρενικό ποσό από την τσέπη τουΈλληνα φορολογούμενου, χαλάμε από το υστέρημα του φουκαρά του Έλληνα και μετά τον «πνίγουμε». Είναι «αστεία» τα χρήματα που μας είχαν δώσει. Εμείς είχαμε γυρίσει 50.000 οικονομικούς μετανάστες πίσω, εγώ είχα πάει στο Μπαγκλαντές, άμα κάθεσαι στην Αθήνα και λες ότι «λιάζονται», θα μας πνίξουν! Η ΝΔ μπορεί σε λιγότερο από έναν χρόνο να φέρει το μεταναστευτικό σε απόλυτο έλεγχο και να το κάνει μοχλό για τα υπόλοιπα θέματα. Ο ΣΥΡΙΖΑ τους έχει αμολυμένους στους δρόμους στο έλεος δουλεμπόρων που τους εκμεταλλεύονται», πρόσθεσε.
Αναφερόμενος, τέλος, στο αγροτικό είπε ότι στη ΝΔ «συμφωνούμε με τη διαμαρτυρία, δεν συμφωνούμε όμως με τα μπλόκα».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.