, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Εξιχνιάσθηκε ένοπλη ληστεία σε βάρος 35χρονης στη Θεσσαλονίκη!

ληστεια1

Εξιχνίαση ληστείας – Σχηματισμός δικογραφίας

Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου σε βάρος 33χρονου ημεδαπού για «Ληστεία», διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, βραδινές ώρες της 12-01-2016, στο κέντρο της πόλης, αφαίρεσε, με την απειλή κατοχής και χρήσης όπλου, από 35χρονη ημεδαπή, χρηματικό ποσό και ένα κινητό τηλέφωνο.

Εξιχνίαση κλοπής – Σχηματισμός δικογραφίας

Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, σε βάρος 27χρονου ομογενή και 24χρονου ημεδαπού για «Κλοπή», διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το χρονικό διάστημα 05-08/02/2016, διέρρηξαν κατάστημα στο κέντρο της πόλης και αφαίρεσαν μια βιτρίνα με διάφορα σκουλαρίκια, ένα φορητό Η/Υ, ένα σκληρό δίσκο και διάφορα προσωπικά είδη της ιδιοκτήτριας.

Σύλληψη ατόμου για Κλοπή

Την 12-02-2016, βραδινές ώρες, στην περιοχή του Ευόσμου, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν 34χρονο ημεδαπό, ο οποίος αφαίρεσε από κατάστημα ψιλικών διάφορα αντικείμενα.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.