, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Μπλόκο αγροτών σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

aerodromio
Δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ήταν για περίπου 2 ώρες  εγκλωβισμένοι στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης, καθώς αγρότες από το μπλόκο του Έβρου δεν τους επιτρέπαν να βγουν.
Πρόκειται για το Δημήτρη Ρίζο και την Αναστασία Καρρά, οι οποίοι ταξίδεψαν στην Αλεξανδρούπολη για το Σαββατοκύριακο, όμως οι αγρότες με 50 τρακτέρ δεν τους επιτρέπουν να βγουν από το αεροδρόμιο, ζητώντας τους να μην ψηφίσουν το ασφαλιστικό. Δεν έχει γίνει γνωστό αν έχουν εγκλωβιστεί κι άλλοι επιβάτες της πτήσης Αθήνα ‐ Αλεξανδρούπολη.
Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η κ. Γκαρά εξήγησε πως κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο ενημερώθηκαν για το αίτημα των αγροτών να συνομιλήσουν μαζί τους.
«Η συνάντηση έγινε. Μιλήσαμε με την πενταμελή αντιπροσωπεία τους και στη συνέχεια με όλους τους συγκεντρωμένους στον χώρο αγρότες. Τέθηκαν κυρίως ζητήματα τοπικού ενδιαφέροντος, όπως τα προβλήματα με τις πλημμύρες και τις πληρωμές, αλλά και το φορολογικό και ασφαλιστικό. Για όλα αυτά έγινε ενημέρωση», αναφέρει η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Έβρου, συμπληρώνοντας πως στο αίτημα των αγροτών να μην ψηφίσουν το επίμαχο νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό η απάντησή τους ήταν πως «δεν υπάρχει νομοσχέδιο αυτή τη στιγμή».
Σύμφωνα με τον skai.gr, η «πολιορκία» των αγροτών που διήρκεσε περίπου 2 ώρες, λύθηκε πριν από λίγο χωρίς να σημειωθούν περαιτέρω παρατράγουδα.

 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.