, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Σάκη Ιωαννίδη στην ΟΝΝΕΔ

(Ξένη δημοσίευση) Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης μιλάει, στην εκδήλωση για τον εορτασμό των 40 χρόνων της ΟΝΝΕΔ στο ΣΕΦ, Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

sakis-ioannidis-Ούτε μια μέρα δεν έχει περάσει από την παραίτηση του Σάκη Ιωαννίδη από την προεδρία της ΟΝΝΕΔ και στη Συγγρού παρατηρείται κινητικότητα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γραμματέας της Π.Ε. της ΟΝΝΕΔ και Υποψήφιος βουλευτής Υπολοίπου Αττικής Ανδρέας Τσώκος θα αναλάβει να οδηγήσει την οργάνωση της νεολαίας, στην εκλογή νέου προέδρου στα τέλη Μαρτίου.
Ο 31χρονος γεωλόγος με μεταπτυχιακό στο Πολυτεχνείο, είναι ιδιοκτήτης εταιρείας μελετών τεχνικών έργων, ενώ ταυτόχρονα είναι και κοινά αποδεκτός από όλες τις τάσεις της ΟΝΝΕΔ. Επιπλέον είναι ο μοναδικός αιρετός στην ηγεσία της οργάνωσης μετά τον παραιτηθέντα πρόεδρο της. Η ηγεσία της ΝΔ προσανατολίζεται στο να τον υποδείξει για να συντονίσει τις απαραίτητες ενέργειες εκλογής του νέου προέδρου της ΟΝΝΕΔ.
.paraskhnio.gr/

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.