, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Είχαν τρακάρει από πίσω την 21χρονη που έπεσε σε πινακίδα και σκοτώθηκε!

troxaiooo1

ΦΩΤΟ αρχείου: Σάββας Αυγητίδης – http://e-photopress.blogspot.gr/
Για παροχή πληροφοριών σχετικά με θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα που έλαβε χώρα στις 5 Φεβρουαρίου στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης ‐ Ν. Μουδανιών (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ) παρακαλεί η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης. Δείτε τη σχετική ανακοίνωση:

Παράκληση για παροχή πληροφοριών

Σε συνέχεια του από 05-02-2016 Ενημερωτικού Δελτίου της Υπηρεσίας μας, στο οποίο αναφέρθηκε η εκτροπή και πρόσκρουση Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου χρώματος ασημί σε πληροφοριακή πινακίδα, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό 21χρονης γυναίκας, απογευματινές ώρες της 05-02-2016 στο 12ο χλμ της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Μουδανιών, αναφέρεται ότι από την περαιτέρω αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι το παραπάνω όχημα που οδηγούσε η 21χρονη έφερε ίχνη σύγκρουσης στην πίσω δεξιά πλευρά, από έτερο όχημα, αγνώστων στοιχείων κυκλοφορίας.
Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τις συνθήκες του παραπάνω δυστυχήματος, τυχόν στοιχεία του υπαίτιου οχήματος ή του οδηγού του, να επικοινωνήσει με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, το οποίο διενεργεί την προανάκριση, στο τηλέφωνο 2310-028560, ή στο τηλεφωνικό κέντρο της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης (100).

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.