, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Με ένοπλο αγώνα απειλεί ο «Ρουβίκωνας»

ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΟΠΛΑ

Την αυθεντικότητα του βίντεο που έδειχνε αντιεξουσιαστές να κάνουν πορεία στα Εξάρχεια κρατώντας όπλα επιβεβαίωσε η αναρχική ομάδα « Ρουβίκωνας» που με ανακοίνωση της παραδέχεται την παρουσία της στην συγκεκριμένη πορεία, ενώ προχωρά σε απειλές προειδοποιώντας πως «μέσα στην ΕΕ είναι ο εχθρός τη λύση θα τη δώσει ο ένοπλος λαός».
Στην ανακοίνωση ουσιαστικά επιβεβαιώνεται πως τα όπλα ήταν αληθινά, αφού συγκεκριμένα αναφέρεται πως «πέντε μέρες μετά δημοσιοποιείται βίντεο, που δείχνει δέκα συντρόφους της περιφρούρησης της πορείας οπλισμένους».
«Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν οι αρχές θα επαναλάβουν την συγκεκριμένη φαρσοκωμωδία επιχειρώντας να οδηγήσουν κάποιους από μας στη φυλακή ή να μας πάνε όλους κατηγορούμενους ως «εγκληματική οργάνωση». Αυτό που γνωρίζουμε πολύ καλά είναι το εξής: Ήμασταν συνδιοργανωτές της συγκεκριμένης διαδήλωσης, γνωρίζαμε και συμφωνήσαμε με όλα τα χαρακτηριστικά της. Την εικόνα του βίντεο κοιτάξτε την καλά γιατί είναι εικόνα από το μέλλον!» συμπληρώνει σε απειλητικό ύφος η ανακοίνωση.
paraskhnio.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.