, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Φορέας της Θεσσαλονίκης πήρε 1,2 εκ. ευρώ από ΕΕ

mpoutaris-zorpidis
Την ικανοποίηση του για την αποτελεσματικότητα που έχει επιδείξει όλα τα τελευταία χρόνια η Αναπτυξιακή Εταιρία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, εξέφρασε ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Θ. Μιχάλης Ζορπίδης, μιλώντας στη Γενική Συνέλευση της Εταιρίας, που έγινε χτες στα γραφεία του Επιμελητηρίου.
«Η Εταιρία μας έχει καταφέρει να εγκριθούν και να πραγματοποιήσει 19 Ευρωπαϊκά Προγράμματα, συνολικού προϋπολογισμού 1.220.000 ευρώ. Απορρόφησε δηλαδή για χρήσιμες δράσεις στήριξης των επαγγελματιών ευρωπαϊκά χρήματα, από τα οποία μέρος τους έμεινε ως εξοπλισμός στο Επιμελητήριο, ενώ έχει απορροφηθεί και σημαντικό ποσό από χορηγίες για διάφορες δράσεις. Ο απολογισμός αυτός είναι ιδιαίτερα θετικός και συγχαίρω τη διοίκηση και το προσωπικό για την απόδοση του», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Ζορπίδης, που είναι και Πρόεδρος της «Αναπτυξιακής».
«Την χρονιά που πέρασε δεχθήκαμε δύο διαχειριστικούς ελέγχους από τους οποίους αποδείχθηκε ο άψογος τρόπος με τον οποίο λειτουργούμε», τόνισε από την πλευρά του ο Αντιπρόεδρος της εταιρίας Γρηγόρης Αμαξόπουλος.
Στη χθεσινή διαδικασία έγινε ο απολογισμός της εταιρίας και εγκρίθηκε η χρήση του 2015.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.