, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Έβγαλαν τα μαχαίρια Κοντονής και ΕΠΟ με το Grexit να… παραμονεύει!

kontonis-gkirtzikisΣφοδρότατη επίθεση στον Σταύρο Κοντονή εξαπέλυσε η ΕΠΟ με ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής.
Η Ομοσπονδία καθιστά τον υφυπουργό αθλητισμού αποκλειστικά υπεύθυνο σε περίπτωση Grexit, ενώ τον κατηγορεί πως με κάποιους άλλους θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Από τις εκφράσεις που χρησιμοποιούνται στην ανακοίνωση γίνεται αντιληπτό ότι δεν υπάρχει σημείο επαφής ανάμεσα στις δύο πλευρές. «Ο κ. Κοντονής απειλεί να τινάξει στον αέρα όλο το ελληνικό ποδοσφαιρικό οικοδόμημα», «υπάρχει πραξικοπηματική απόπειρα ανατροπής της νόμιμα εκλεγμένης διοίκησης της Ομοσπονδίας από τον Υφυπουργό με στόχο τον πλήρη έλεγχο από τον ίδιο και κάποιους άλλους του ελληνικού ποδοσφαίρου», «από τις πράξεις του θα κριθεί το μέλλον του ποδοσφαίρου» είναι μερικές από τις εκφράσεις που χρησιμοποιούν στην ΕΠΟ εναντίον του κυβερνητικού παράγοντα
«Ψεύτης ο Γκιρτζίκης»
Εν τω μεταξύ η απάντηση του Σταύρου Κοντονή ήταν άμεση στην ανακοίνωση της ΕΠΟ με τον υφυπουργό αθλητισμού να χαρακτηρίζει ψεύτη τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας.
Η τοποθέτηση του κυβερνητικού παράγοντα: «Οι αναφορές του Προέδρου της Ε.Π.Ο. κ.Γιώργου Γκιρτζίκη περί δήθεν επισκέψεων κλιμακίων κρατικών υπηρεσιών (αδιευκρίνιστης ιδιότητας και προέλευσης), οι οποίες επεκτείνονται και σε απρεπείς χαρακτηρισμούς, είναι εντελώς ψευδείς και συκοφαντικές.
Κατά συνέπεια χαρακτηρίζονται αποκυήματα φαντασίας, εκτός και αν συνιστούν σκόπιμες αναφορές με προφανή στόχο να αποτραπούν μελλοντικοί έλεγχοι στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία».
Σφοδρότατη επίθεση στον Σταύρο Κοντονή εξαπέλυσε η ΕΠΟ με ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής.
Η Ομοσπονδία καθιστά τον υφυπουργό αθλητισμού αποκλειστικά υπεύθυνο σε περίπτωση Grexit, ενώ τον κατηγορεί πως με κάποιους άλλους θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Από τις εκφράσεις που χρησιμοποιούνται στην ανακοίνωση γίνεται αντιληπτό ότι δεν υπάρχει σημείο επαφής ανάμεσα στις δύο πλευρές. «Ο κ. Κοντονής απειλεί να τινάξει στον αέρα όλο το ελληνικό ποδοσφαιρικό οικοδόμημα», «υπάρχει πραξικοπηματική απόπειρα ανατροπής της νόμιμα εκλεγμένης διοίκησης της Ομοσπονδίας από τον Υφυπουργό με στόχο τον πλήρη έλεγχο από τον ίδιο και κάποιους άλλους του ελληνικού ποδοσφαίρου», «από τις πράξεις του θα κριθεί το μέλλον του ποδοσφαίρου» είναι μερικές από τις εκφράσεις που χρησιμοποιούν στην ΕΠΟ εναντίον του κυβερνητικού παράγοντα.

#Tags: ΕΠΟ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.